Как да привлечете стойностен мъж в живота си и да бъдете щастливи

Как да привлечете стойностен мъж в живота си
Любов и партньорство

Как да привлечете стойностен мъж в живота си и да бъдете щастливи

Всяка жена мечтае да се срещне мъж, с когото да сподели живота си. Намирането на сродната половинка обаче, която е най-подходяща за вас, не е толкова лесна задача. Ще се наложи да положите някои усилия, за да постигнете успех. Тези топ съвети от психолозите могат да ви помогнат много. Ето как да привлечете стойностен мъж в живота си и да бъдете щастливи.

Забравете миналото

Първото нещо, което трябва да направите, за да привлечете мъж към себе си, е да се отървете от миналото. Именно то пречи на нежния пол да намери истинското си щастие в любовта.

Изживените в миналото емоции като дълбоко разочарование,  негодувание, липса на искрени чувства, грубост, смъртта на любим човек – всичко това причинява сериозна травма на женската психика и оставя незаличими следи в душата й. Дамите се страхуват да не се повторят същите истории. Но след като се освободите от тежестта на миналото, ще се отворите към светлото бъдеще.

Отървете се от негативизма

Сега общоприето правило е, че мъжете са привлечени от „кучки“ и именно такива дами ги карат да  губят ума си. Дори и да има някаква истина в това твърдение, представителите на силната половина на човечеството няма да се решат да свържат живота с егоистични и своенравни жени.

Причината е, че капризността и одухотвореността не са съвместими понятия. За да привлечете мъж в живота си, особено правилния мъж, трябва да излъчвате радост, доброта и оптимизъм.

Изчистете главата си от негативни мисли, а сърцето – от негативни емоции. Докато гневът, отчаянието, унинието живеят във вас, няма да постигнете мечтаното щастие. За да се отървете от негативизма ще ви помогне компанията на добри приятелки, гледането на комедии, пътуванията. Веднага щом негативната мисъл или емоция започне да ви завладява, насочете вниманието си към нещо положително.

Бъдете безгрижни

Ако сте непрекъснато фокусирани върху решаването на проблемите си, външният ви вид се променя и то не към добро. Такава жена е винаги намръщена и сериозна, строга, не се усмихва. Как всичко това би могло да привлече вниманието на някой мъж? Разбира се, че няма. Представителите на силната половина на човечеството в по-голямата си част възприемат отношенията с жената до тях като извор на положителни емоции, изход и пристан за душата, затова избягват да контактуват с угрижени. Така че винаги се усмихвайте, излъчвайте дружелюбие, задоволство от живота и ще бъдете непрестанно ухажвани от противоположния пол.

Tagged , ,
на горе