Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

енергийна връзка
Интересно Психология

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Енергийна връзка започва да се образува от момента на раждането. По принцип тази връзка се случва с онези хора, с които общувате всеки ден. Чрез такава връзка можете да изпращате и получавате различна информация и др.

Най-силната енергийна връзка се установява със семейството, близките приятели и любимия човек. Когато дойде краят на една любовна връзка, хората се разделят, но тогава енергийната връзката не изчезва. Затова за мнозина е много трудно да преживеят раздялата с любимия човек. Освен това през тази връзка започват да протичат вашата енергия, сила, късмет и финансово благополучие. За да избегнете това, трябва да можете да пуснете връзки, които вече не съществуват. Колкото повече психически се връщате към минали връзки, толкова повече енергия давате на човек.

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Признаци на енергийно свързване:

 

1. Много пъти се опитвате да забравите и пуснете човека, но не можете.

2. Вашите мисли са само за този човек. Дори и да сте успели да се разсеете, след известно време отново си спомняте за него.

3. Постоянно сънувате един и същ сън с този човек.

4. Чувствате, че това ви изцежда.

 

Видове енергийни връзки.

Има три различни основни типа връзки и всеки от тях има свои собствени свойства.

1 вид- енергийна връзка

Тя възниква на базата на практически взаимоотношения, тоест е обикновен навик. Този тип връзка е много често срещан. Става дума повече за практични взаимоотношения, отколкото за истинска любов. Опасността от такава привързаност, е че хората да не го осъзнават.

тип 2- енергийна връзка

Въз основа на ментални, емоционални взаимоотношения. Такива взаимоотношения, като правило, идват от ума. Обикновено се случва, когато хората са много влюбени един в друг, но нямат свои общи виждания и цели. Най-често това е едностранчива връзка, когато единият обича, а другият позволява това да се прави, извличайки своята полза.

3 тип-енергийна връзка

Тази енергийна привързаност се основава на истинската любов. Този вид е много по-рядък. Но от друга страна, такава енергийна връзка е лесна за проследяване. В такива взаимоотношения хората са свързани чрез всички чакри, вкоренени дълбоко в сърцето. Изисква взаимна връзка не само духовна, но и умствена и емоционална.

 

Как да прекъснем енергийната връзка

Всяка среща и запознанство в живота ни не е случайно. Всички те са необходими за нещо и всеки носи собствен смисъл или урок. Ако този урок бъде преминал, тогава нишката щеше се скъса сама. Ако човекът е напуснал социалния ви кръг по друга причина и не можете да го пуснете, тогава трябва да се опитате сами да прекъснете енергийната връзка.

За да прекъснете енергийната връзка, винаги мислено си представяйте образа на човек и въже, което върви от тялото ви към него. След това, при всяко дълбоко вдишване, трябва да усещате как енергията ви се връща към вас през този шнур.
Веднага след като имате цялата енергия, кабелът става по-тънък и изчезва, а енергийната връзка се прекъсва.

Възможно е. За да прекъснете напълно енергийната връзка, ще трябва да повторите това упражнение няколко пъти.

Струва си да го правите отново и отново в онези моменти, когато чувствате, че все още не сте пуснали напълно човек.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе