Как да посрещнете 2022 година в зависимост от зодията си

Как да посрещнете 2022 година в зависимост от зодията си
Астрология

Как да посрещнете 2022 година в зависимост от зодията си

Въпреки че до идването на 2022 година остава съвсем малко време, някои от нас все още не знаят как и къде ще прекарат празничната вечер. Без значение дали плановете, които сте имали, са пропаднали или просто не сте успели да се организирате с компанията, нямате много време за действие. Ето защо ви предлагаме някои идеи за посрещане на новата 2022 година в зависимост от зодията ви:

Овен

Най-доброто решение за Овена на 31 декември е да прекара време с близките си. Дори и да обичате шумните компании, сега е идеалният момент да отделите време на семейството си, а и нищо не може да се сравни с домашния уют.

Телец

Телецът е чувствен знак и една романтична новогодишна вечер би му се отразила изключително добре. Помислете за кратко бягство с партньора ви до близка дестинация или си организирайте вечеря на свещи у дома.

Близнаци

Близнаците са притеснени да се събират много хора на фона на пандемията и затова някои от тях все още нямат планове за вечерта. Помислете за прекарване на време на открито, било то сред природата или на площада във вашия град, като отново бъдете предпазливи и спазвате мерките.

Рак

Макар Ракът да е сантиментален и да обича домашния уют, той няма да се задоволи с това да прекара сам новогодишната нощ. Ако нямате партньор, а семейството и приятелите ви вече имат планове, може да помислите да направите импровизирано домашно парти с част от колегите си. Все пак това е идеален начин за сплотяване на колектива.

Лъв

За Лъва може да е трудно да усети празничната атмосфера заради влиянието на звездите и на новолунието. Най-добре е да прекарате време сами или с няколко близки до вас хора. Избягвайте големите тълпи.

Дева

Най-добрият план за Девите в навечерието на Нова година може да включва пътуване, защото за тях 2022 ще е изпълнена с приключения. Опитайте да празнувате на ново място с приятели. Все още има свободни места в много вили и хотели в близост до вас, а сме сигурни, че не сте единствени от компанията ви без планове за празничната вечер. Просто действайте бързо.

Везни

Везните може да открият, че нямат друг избор, освен да работят на този ден. Ако все пак успеете да се измъкнете, изключете служебните си известия и не отговаряйте на съобщения, освен ако не е спешно. Това ще ви помогне да зададете тон, за да започнете да утвърждавате здравословни работни граници през 2022 г.

Скорпион

За разлика от повечето хора, някои Скорпиони все още не са решили какво ще правят на Нова година, защото имат прекалено много предложения. Вместо да се чудите кое от тях да приемете и как да не обидите някого, може да посетите повече от едно партита. Все пак нощта е дълга…

Стрелец

В последно време представителите на този знак са подложени на много стрес и затова сега имат нужда да се отпуснат. Обградете се с приятна компания или дори може да прекарате вечерта само с партньора си. Вие знаете кой е най-добрият начин за вас да се освободите от напрежението, за да може да посрещнете с позитивна нагласа новата 2022 г.

Козирог

За Козирога 2022 година ще е символ на новото начало и той най-накрая ще се осмели да направи промените в живота си, за които досега не се е осмелявал. Отпразнувайте това по подобаващ начин, като организирате спонтанен купон с приятелите ви у дома.

Водолей

Ако сте прекарали 2021 г. в спестяване, изплащане на дълг или инвестиране в активи, помислете дали да не посветите новогодишната си нощ на празнуването на тези постижения. Толкова дълго време сте се лишавали от различни неща, струва си една нощ да се поглезите, макар и с мярка. Вземете близка приятелка и отидете на СПА уикенд в най-близкия курорт.

Риби

Рибите нямат нищо против да останат насаме със себе си, дори и на Нова година, защото наистина обичат уединението. Филмов маратон или гледане на празничната програма по телевизиите биха били доста релаксиращи за вас. Ако обаче изолацията не е в съответствие с това как се чувствате, може да прекарате време с приятели от детството или други близки за вас хора. Не е нужно да организирате шумен купон, само защото повечето около вас правят така. Важното е да си прекарате добре празничната вечер, а как ще го направите зависи само и единствено от вас и никой друг.

Tagged , , ,
на горе