Как да го накарате да се влюби във вас: 9 стъпки, които ще ви приближат до мечтания мъж

Как да го накарате да се влюби във вас
Любов и партньорство

Как да го накарате да се влюби във вас: 9 стъпки, които ще ви приближат до мечтания мъж

Харесвате го много, но не знаете как да привлечете вниманието му? Психолозите разкриват няколко начина, които ще ви помогнат да го очаровате и да го накарате да се влюби във вас.

Не се отказвайте от надеждата

Първо, трябва да вярвате в себе си и да не се отказвате от надеждата да реализирате връзката. Има случаи, при които първите опити за установяване на контакт могат да се окажат недотам успешни, но това в никакъв случай не бива да ви спира да продължавате да опитвате. Да, доста е болезнено и неприятно, когато отсрещната страна не отвръща на чувствата, но знаете ли колко много мъже се нуждаят от повече време, за да реагират адекватно. И то не защото не ви искат, а защото са твърде неуверени.

Но, помнете, ако искате този мъж, трябва да се надявате на най-доброто. През цялото време трябва да останете позитивни и уверени. И то не само за да не попаднете в блатото на отчаянието, а и защото човек винаги изглежда по-привлекателен, ако излъчва положителни емоции. Може би потенциалният ви партньор изпитва чувства към вас, но не е готов да ги покаже. Така че, останете заредени положително и не губете надежда. Трябва да сте подготвени за всякакви ситуации. Разбира се, ако сте правили много опити, но така и не сте успели да провокирате взаимност, вероятно ще е по-добре да потърсите друг човек. А вашият ще съжалява – от толкова излишни игрички, които много мъже и жени си губят времето да разиграват, в крайна сметка не им остава време да изживеят всички прекрасни неща, за които съдбата им е дала шанс!

Бъдете себе си

Това е един от най-добрите съвети как да накарате един мъж да се влюби във вас. Представителите на силния пол искат да видят истинска и искрена жена до себе си. Не е нужно да се правите на някой, който не сте. Ако се опитвате, това означава, че не се чувствате комфортно със себе си. Това се забелязва лесно и определено не е във ваш интерес.

Например, ако сте умна жена, не е нужно да се правите на глупава блондинка, само защото мъжете харесват този тип.

Не обичате високите токчета? Не ги слагайте тогава.

Имате деца? Не забравяйте да му кажете за това още в самото начало на запознанството.

Обичате ли животните и не можете да си представите живота без тях? Възлюбеният трябва да го знае.

Най-добрите взаимоотношения се изграждат върху искреност и уважение. Ако един мъж се влюби в истинските ви качества, вие ще сте заедно възможно най-дълго време.

Внимавайте за външния си вид

Първото впечатление може да реши резултата от бъдеща връзка. За да се харесате на мъжа и да го накарате да ви обърне внимание, трябва да се чувствате привлекателни. Това, което мислите за себе си, веднага се усеща от околните. И те са възприемчиви. Така че, внимавайте.

Женската привлекателност има много измерения. При определени обстоятелства скромният и сдържан външен вид може да се окаже по-печеливш от едно дълбоко деколте. Най-важното е да се чувствате комфортно в дрехите си.

Не бъдете твърде срамежливи

За да накарате един мъж да се влюби във вас, трябва да можете да изразите желанията си. Това е важен критерий за изграждане на здравословна връзка. Има много жени, които изглеждат безпомощни и по този начин се надяват да привлекат мъжкото внимание, разчитайки на естествената склонност на силния пол да ни закриля. Истината обаче е, че без увереност и себеизразяване няма как да го впечатлите до степен, да се влюби във вас. Любовта към вас самата е решението на този проблем. Казвайте си по-често: „Аз съм добър човек, с отлични качества и заслужавам да имам любящ партньор до себе си“. Вселената си знае работата.

Усмихвайте се

Не бива да сте прекалено сериозни, ако искате мъжът, когото харесвате, да се заинтригува от вас. Бъдете възможно най-мили и приятелски настроени. Но и не преигравайте. Мъжете харесват момичета с чувство за хумор, които могат да им повдигнат духа. Кажете му нещо смешно или глупаво и не се притеснявайте да се надсмивате над себе си. Всеки ще се радва да има весела личност край себе си, с чувство за самоирония.

Давайте колкото се може повече

За да привлечете мъжа, когото искате, трябва да му давате възможно повече от себе си, а не само да получавате. Мъжете лесно могат да различат жените, които очакват нещо и тези, които просто искат да се грижат за тях. Някои жени виждат у мъжете само материална сигурност. Трябва да сте различни. Покажете, че искате да сте там не заради финансовото му състояние, а по съвсем други причини. Защото наистина го обичате и уважавате.

Оставете го да ви завоюва

По-добре му дайте възможност да поеме инициативата. Покажете му, че ви интересува и след това го оставете да се потруди, за да ви спечели. Оставете го да почувства, че му липсва вашето внимание. Веднага след като разбере това, той ще иска да се вижда по-често и ще се сети да премине към нов етап във връзката.

Бъдете отзивчиви, ако той има нужда от помощ

Възползвайте се от възможността да участвате в това, което прави. Ако работите заедно, попитайте дали той се нуждае от помощ. Когато види, че наистина се интересувате и се опитвате да се грижите за него, това значително ще увеличи шансовете ви да влезете във връзка.

Но имайте търпение и не го принуждавайте да взема решения твърде бързо. Бъдете търпеливи и действайте планирано. Не очаквайте той да се влюби веднага  – някои мъже отделят повече време, за да решат дали са готови да влязат във връзка или не. Ако сте мила с него, тогава всичко ще ти се получи. Само не му оказвайте натиск и не си правете преждевременни заключения.

Бъдете различни от другите жени

Ако не знаете как да накарате един мъж да се влюби във вас и същевременно и други жени са му „вдигнали мерника“, тогава трябва да се откроите. Но не така, че да е видимо и провокативно. Всичко зависи от конкретната ситуация, но универсалният подход е да се демонстрира искрен интерес към мъжа като личност, а не към материалните неща, които притежава. Ако иска да бъде само с вас, той ще го направи.

Отнасяйте се с уважение към него и бъдете зрели – в повечето случаи това работи отлично и вие ще получите желания резултат.  

Tagged , , , , ,
на горе