Какво прави Pulse Fitness & Spa различен
Добра форма

Какво прави Pulse Fitness & Spa различен

Лайфстайл клуб или фитнес: Какви са основните разлики между обикновените фитнес вериги и Pulse Fitness & Spa?

Все по-голяма популярност у нас придобива английското словосъчетание ‚healthy lifestyle’. То събира в себе си всички критерии за водене на здравословен начин на живот – пълноценно хранене, добра почивка и отлична тренировка. Pulse Fitness & Spa се рекламира като „лайфстайл верига“ точно поради тази причина. За разлика от обикновените фитнес зали, тук може да получите достъп до много повече възможности и то само с една карта. Нека видим какво отличава лайфстайл клуба от фитнес центъра.

[metaslider id=“20450″]


Достъп до всички услуги

Веднъж след като влезете в обектите Pulse, само от вас зависи как ще прекарате времето си тук. Ето от какво може да се възползвате:
• Силови зони – просторни и оборудвани с десетки уреди на най-добрите брандове – Active Gym, Life Fitness, Techno Gym. Тук никога не е нужно да изчаквате друг трениращ, а изработката на оборудването гарантира, че ще взимате оптималното от всяко повторение.
• Кардио зони – представени са най-популярните уреди за кардио тренировка – велоергометри, бягащи пътеки и крос тренажори, както и набиращите все по-голяма популярност: Stair Master, Air Bike и извита пътека.
• Спа зони – перфектното място за релакс. Десетки топ съоръжения, включващи парни бани, термо лежанки, жив огън и много други.

Допълнителни екстри

Pulse Fitness & Spa предоставя редица допълнителни възможности на клиентите си. Те включват:
• Спортни лагери, които обикновено се провеждат в клубните хотели Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Sveti Vlas. Програмата се състои от походи сред природата, ежедневни тренировки и много позитивни емоции. Добре дошли са както клубни членове, така и хора, които все още не са такива.

• Pulse+ е онлайн платформа за тренировки. В нея има над 300 занимания на запис. Всеки ден се провеждат и тренировки на живо, водени от топ треньори.
• Nikfitkitchen by Pulse е общ проект на Николай Първанов Nikfit и лайфстайл веригата Pulse Fitness & Spa. Брандът предлага доставка на здравословни храни до дома и офиса на територията на София.

Какво прави Pulse Fitness & Spa различен

Отстъпки в партньорски обекти

С преференциални условия в хотелите Grand Hotel Sveti Vlas и Grand Hotel Bansko се ползват всички клиенти на веригата Pulse Fitness & Spa. Освен страхотните курорти, в които се намират двата хотела, тук може да се насладите и на първокласни условия за настаняване.
Лайфстайл веригата се отличава от обикновения фитнес клуб по редица фактори, но за да се убедите сами в нашите думи, може да заявите своето посещение за Pulse Fitness & Spa тук.

Какво прави Pulse Fitness & Spa различен

Tagged , ,
на горе