Истинската любов се доказва с действия, а не със сладникави думи

Истинската любов се доказва с действия, а не със сладникави думи
Любов и партньорство

Истинската любов се доказва с действия, а не със сладникави думи

Чудиш се дали той все още те обича? Може би дори още не си сигурна в чувствата му и имаш съмнения. Мъжете обикновено не са толкова открити с емоциите си, колкото жените. Но повярвай, мила, че ако един мъж е влюбен в теб, дори и да му е трудно да ти го каже или признае, той със сигурност ще ти го покаже…

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

 Признаци, които показват, че те обича истински

 

Той е загрижен за теб

И нямаме предвид това в смисъл, че той ревнува, когато някой друг е наоколо или коментира как се обличаш, но той наистина се страхува за теб и уважава чувствата ти.

Например, ако някой има конфликт с теб в работата, той ще бъде първият, който ще ти каже да отстояваш себе си. Ако усети, че се чувстваш неудобно или че някой те притеснява, той иска да бъде първият човек, който ще те предпази от това или ще те накара да се чувстваш по-спокойна.

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

Той ще направи всичко за теб без много да мисли

Дори и да е уморен или да няма време, винаги, когато имаш нужда от него, той ще бъде там, без да се налага да го молиш. Той ще продължи да те преследва, дори ако изглеждаш несигурни и се съмняваш, но никога няма да се откаже от теб.

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Той те включва в основните си житейски решения

Той цени мнението ти и се доверява на съветите ти. Така че дори и да не говори с никого за това, той се чувства напълно в безопасност, когато се отваря пред теб, когато има нещо на ум.

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

 

Той говори за бъдещи планове

Ако твоят партньор обсъжда бъдещите си планове с теб и може да видиш себе си в тях, това е голям знак, че те обича истински, иска да прекара живота си заедно с теб и приема връзката ви сериозно.

Как да разпознаем хората-ангели, живеещи между нас?

Той иска да бъде близо до теб

Той ще положи усилия да бъде физически близо до теб, колкото е възможно повече. Няма да пропусне нито миг в който да може да бъдете заедно, а да не сте. И дори, когато сте разделени и той е навън с приятели, няма да спира да говори за теб пред тях, а в мига, в който се появиш в компанията им, той ще хване здраво ръката ти и с усмивка на лице ще те представи пред приятелите си.

Открий с лекота пътят към щастието

Той забелязва малките неща и ти прави комплименти

Ако си смениш прическата, той ще забележи и винаги ще те кара да се чувстваш добре със себе си. Дори когато се съмняваш какво носите или не се харесваш как изглеждаш, той ще те накара да се чувстваш така, сякаш винаги си перфектна в неговите очи, защото това правят мъжете, които обичат истински.

 Той се старае за теб

Ако това са планове за вечеря, шоколад или забавна вечер, за да те направи щастлива, той ще го планира добре и ще се постарае, защото знае, че си заслужаваш усилията. Ако ти си щастлив и той ще е щастлив.

Той говори на приятелите си за теб

Той винаги се вълнува, когато вие двамата имате планове с приятелите му, защото обича да те показва.

Той слуша това, което споделяш

Без значение колко дълга или незначителна е твоята история, той винаги се интересува от това, което имаш да кажеш. И никога няма да посегне към телефона си, когато говориш или пък да те прекъсне.

Той подкрепя мечтите ти

Той не омаловажава твоите стремежи и мечти. Когато постигнеш цел, той ще бъде твоят най-голям фен и поддръжник номер едно.

 Липсваш му, когато сте разделени

Той не е твърде горд, за да ти каже, че му липсваш. И винаги ти споделя това, но дори и да не го направи, когато сте били дълго време разделени, се държи по особено мил начин, като малко дете.

 Той те кара да се чувстваш обичана

Може да си несигурни в любовта. Може би имаш проблеми с доверието и никога не може да разчиташ на някой, който да те накара да се чувстваш обичана. Правилният мъж няма да те накара да се чудиш, нито за миг, защото винаги, когато мислиш дали той те обича, отговорът несъмнено ще бъде да. Защото, мила, истинската любов се доказва с действия, а сладникавите думи са просто замъгляващи съзнанието, водещи до разочарование.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе