Зодиакална съвместимост: знаци, които трябва и не трябва да излизат - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиакална съвместимост: знаци, които трябва и не трябва да излизат

Зодиакална съвместимост
Астрология

Зодиакална съвместимост: знаци, които трябва и не трябва да излизат

Създаване на любовна връзка – Зодиакална съвместимост

Истината е, че не може да се каже кога ще се случи тази единствена по рода си връзка или какво ще е необходимо, за да пламнат две души. Астрологията и хороскопите обаче имат за цел да насочат всички зодиакални знаци към правилния път към тяхното бъдеще – и истинската любов . Така че, ако търсите потенциален романтичен кандидат, може да вземете под внимание какво казват астролозите относно зодиакална съвместимост. Въпреки че всяка зодия има привлекателни качества, не всички от тях се разбират добре заедно.

Под закрилата на висшите сили през 2023 г. ще бъдат три зодии

Невероятен късмет през 2023 г за 4 зодии

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

ГОЛЯМО ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ в следващите 5 години за пет зодии

Овен (21 март – 19 април)

Овенът е доминираща личност. Хората от тази зодия са склонни да бъдат нетърпеливи и готови да поемат лидерството; всички те са за действие и ще се изправят пред проблемите. Когато става въпрос за романтични връзки, те се нуждаят от някой, който няма да им пречи. „Овенът търси преди всичко партньор, който ще насърчи външното им изражение и няма да потисне жаждата им за живот“. Разбира се, това не означава, че искат и актьор, които няма мнение. Идеален партньор би бил някой, който знае как да се държ тях.

Съвместими знаци

Зодиакална съвместимост с Овен:
Стрелецът е страхотен спътник, защото хората от този знак са авантюристични и общителни; двамата ще поддържат взаимно енергията си. Близнаците са добра двойка по подобни причини, докато Везни също могат да изградят връзка, основана на взаимно уважение и разбиране.

Несъвместими знаци

Овенът е твърде несъвместим за знаци като Скорпион и Рак. Дева също би била неподходяща двойка, защото двамата постоянно биха се сблъскали относно това, което смятат за правилен курс на действие. Последното нещо, което искате, е да бъдете стресирани във връзката си.

 

Телец (20 април – 20 май)

Фиксираният земен знак на Телец е доста нагласен по своите пътища. Понякога това може да означава, че са упорити, но на по-дълбоко ниво те са сигурни кои са и какво искат. „Телецът търси преди всичко партньор, който ще оцени тяхното темпо, тяхната страст и желанието им да задържат вътрешното си съзнание и сила“. Буквално и преносно, Телецът е скала за истинската им любов и ще застане до тях, каквото и да става.

Съвместими знаци

Зодиакална съвместимост с Телец:
Другите земни знаци, Козирог и Дева, са чудесен партньор за Телец, тъй като споделят същата фундаментална природа. (Това всъщност е същността на зодиакалната съвместимост.) Ракът също е добър избор, защото те са също толкова страстни и грижовни като Телеца и приемат своята отдаденост към любимите си хора също толкова сериозно.

Несъвместими знаци

Доколкото Телецът обича богатството и чувствеността, този знак не цени парадирането, когато става въпрос за връзки. Лъв, Водолей и Стрелец са твърде темпераментни за Телеца, който предпочита по-земния темперамент.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците обичат да се забавляват и са склонни да бъдат трудни за определяне. Те отиват накъдето ги отведе вятърът и имат нужда от партньор, който е също толкова пъргав. „Близнаците искат партньор, който ще насърчи тяхната свободна мисъл и ще тръгне с тях на мини-приключения, които позволяват добрите времена да се завъртят.“

Съвместими знаци

Зодиакална съвместимост с Близнаци:
Като човек, който може да види две страни на всеки спор, Везните са идеално подходящи за Близнаци, знакът на Близнаците. Докато някои биха могли да нарекат Близнаците двулични, Везните разбират, че в тях има повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Освен това Стрелец и Водолей споделят същото интелектуално любопитство и нужда от изследване като Близнаците.

Несъвместими знаци

Козирогът и Телецът не харесват непредсказуемата природа на този знак, който смятат за непостоянен. Скорпионът също може да се чувства естествено недоверчив към Близнаци.

Рак (21 юни – 22 юли)

Независимо дали говорим за храна , подаръци или внимание, Ракът е любящ знак, който обича да дава и търси някой, който споделя същите ценности. „Ракът търси партньор, който ги кара да се чувстват като у дома си и който се грижи за себе си и за другите“. Те са повече от готови да бъдат рамото, на което можете да плачете, и ще се чувстват сигурни във връзка, която им осигурява същия комфорт.

Съвместими знаци

Зодиакална съвместимост с Рак:
Скорпион и Риби, два много интуитивни и емоционални знака, дълбоко ще оценят любовта и отдадеността на Рака. Девата също обича да подхранва и цени надежден партньор като Рака.

Несъвместими знаци

Близнаци, Стрелец и Лъв са твърде независими и няма да задоволят Рака, който има нужда от уют. Те не са непременно егоисти, но не копнеят за същото ниво на домашни условия.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лек и общителен, Лъвът иска най-добър приятел толкова, колкото и любовник. „Лъва се нуждае от партньор, който е готов да играе с тях и който вижда – и оценява – техния блясък“. Те са одухотворени хора, които искат партньор със същия ентусиазъм за живота. За тях зодиакалната съвместимост означава да намерят някой, който няма да бъде уплашен или отблъснат от голямата им личност.

Съвместими знаци

Зодиакална съвместимост с Лъв:
Стрелец, Водолей и Близнаци споделят стремежите и вълнението на Лъва, което ги прави много подходящи за съвпадение. Разбира се, зодиакалната съвместимост не винаги е достатъчна, за да избегнете спор, но да знаете кои са най-добрите дни за извършване на определени неща може да ви помогне да избегнете някои от тези неравности по пътя.

Несъвместими знаци

Козирог, Телец и Дева могат да бъдат твърде регламентирани за Лъв, който може да се почувства затънал в техните правила. Земните знаци са склонни да смятат, че Лъвовете трябва да преодолеят себе си.

Дева (23 август – 22 септември)

Астролозите обясняват, че „Дева търси преди всичко партньор, който е непоколебим, любящ и етичен и който оценява техния внимателен подход към живота.“ Този знак прави всичко целенасочено и очаква партньорът им да направи същото. Поради техните уникални стандарти, те могат да бъдат трудни за разбиране и задоволяване и те намират по-безгрижните знаци за твърде небрежни или глупави.

Съвместими знаци

Зодиакална съвместимост с Дева:
Козирогът споделя любовта на Девата към упоритата работа и поставянето на цели. Телецът и Скорпионът са страстни и доверени потенциални партньори. Въпреки че може да не споделят една и съща Полярна звезда, Девата се възхищава на факта, че тези знаци имат свой собствен кодекс на поведение, по който да живеят.

Несъвместими знаци

Стрелец, Близнаци и Водолей вероятно биха изтощили търпението на Девата, като тестват границите или действат по неочакван начин. Вярвате или не, има подобен процес, когато избирате правилния домашен любимец за вас. Това са породите кучета, които са най-съвместими с вашия зодиакален знак .

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните са белязани от везните на справедливостта и, по-общо, от концепцията за баланс. Според астролозите, „Везните търсят преди всичко партньор, който внася баланс и посока в живота им, който нито им диктува, нито ги наблюдава пасивно.“ Тази интелектуална зодия обича да учи и желае взаимноизгодни и равноправни отношения. Забавен факт: Тази зодия ражда и най-много милиардери.

Съвместими знаци

Зодиакална съвместимост с Везни:
Тъй като Везните са толкова премерени, партньорството с друг Везни е може би най-логичният избор. Хората от тази зодия също могат да се справят добре с Овен или Водолей, които предоставят интригуващо предизвикателство и умствена стимулация.

Несъвместими знаци

Една част от това, което прави любовта толкова прекрасна, е тази първоначална искра, а Везните обикновено не усещат тази енергия от Дева или Козирог. Рибите също могат да бъдат неподходящи, защото са твърде необвързани с реалността, предпочитайки вместо това да живеят в свят на изкуство, чувства и мечти.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

В Скорпиона има дълбочина, която честно казано не може да бъде срещната или разбрана от всеки. Хората от тази зодия могат да бъдат силно затворени, така че искат да са сигурни, че всеки, когото пуснат вътре, си струва риска да се отвори. Това може да накара Скорпиона да изглежда, че няма желание, но те имат силно желание да намерят този специален човек. „Скорпионът търси партньор, готов да влезе дълбоко с тях и да ги види такива, каквито наистина са под повърхността“, казват астролозите.

Съвместими знаци

Зодиакална съвместимост с Скорпион:
Другите два водни знака, Риби и Рак, също преживяват света предимно чрез своите емоции и могат да съответстват на интензивността на Скорпион. Тези знаци са готови да изковат мощните връзки, за които Скорпионът тайно жадува. Девата обича да се опитва да реши пъзела, който е Скорпион, и те също намират, че този вид дългосрочна инвестиция си заслужава. Този внимателен, грижовен земен знак е видът отдаден партньор, от който се нуждае Скорпионът.

Несъвместими знаци

Точно както главата и сърцето не винаги се виждат очи в очи, Водолеят може да бъде твърде неразумен за чувствения Скорпион. Лъвът и Овенът също са неподходящи партньори за Скорпион, чиято решимост да изпълнят собствените си амбиции би предизвикала конфликт. Ако искате да бъдете по-продуктивни, има правилен и грешен начин да го направите, в зависимост от вашата зодия.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелецът е знак, който опознава себе си чрез преживявания, поради което тези хора обичат да изследват и опитват нови неща. Точно както Лъвът иска да си намери другарка за игри, Стрелецът иска свой собствен приятел за приключения. Стрелец иска някой, който е готов да се задълбочи.

Съвместими знаци

Зодиакална съвместимост с Стрелец:
Друг Стрелец или Близнаци определено биха могли да вибрират с този тип любознателен и енергичен начин на живот. Овенът, друг знак, който обича да бъде активен, също може да бъде в състояние да осигури твърда, насочваща ръка, където е необходима.

Несъвместими знаци

Стрелецът е твърде буен за хора като Козирог и Телец и не е достатъчно опитен в предаването на емоции, за да излезе успешно на среща с Риби.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Ако зодията беше класна стая, Козирогът щеше да е детето, което се гордее много с оценките си, учи религиозно за всеки изпит и оплаква всичко по-малко от 6. Те обичат да се чувстват завършени и копнеят другите също да забележат постиженията им . Все пак те са само хора. „Козирогът търси преди всичко партньор, готов да ги подкрепи и да ги види за всичките им превъзходства, както и за техните уязвимости“, казват астролозите.

Съвместими знаци

Зодиакална съвместимост със Козирог.
Девите и другите Козирози ценят и уважават стремежа на този знак и симпатизират на желанието да бъдат перфектни. Скорпионите знаят, че в този знак има нещо повече от това, което изглежда на пръв поглед, тъй като самите те често биват неразбрани.

Несъвместими знаци

От друга страна, Лъв, Близнаци и Стрелец гледат на Козирога като на прекалено сериозен и упорит.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Не е за традициите, Водолеят винаги е свободомислещ, който последователно се стреми към подобрение. Хората, родени под този знак, търсят нетърпеливо нови отговори на стари проблеми, черпейки вдъхновение от най-невероятните източници. Що се отнася до романтичните партньорства, този въздушен знак търси някой, който може да събуди интелектуалното им любопитство . „Водолеят търси преди всичко партньор, който може да мисли дълбоко и ясно“, казват астролозите, „и който може да създаде истинско партньорство с дълбочина и справедливост.“

Съвместими знаци

Зодиакална съвместимост с Водолей:
Водолеят ще бъде най-добре със себеподобните си или с Близнаци, които са също толкова енергични и пъргави. Везните, привърженици на справедливостта и любители на изследванията, също отговарят на хуманитарните наклонности на Водолея.

Несъвместими знаци

Начинът на мислене на Скорпиона може да бъде твърде заплетен за Водолея, който предпочита логиката и откритостта пред емоциите и потайността. Ракът, друг воден знак, също няма да има много късмет поради тази причина. Телецът определено няма да се гаври с Водолей, тъй като това е зодия, която обича да обръща всичко с главата надолу.

Риби (19 февруари – 20 март)

Знакът Риби, обича да се върти около по-водните зони на подсъзнанието. Те се чувстват комфортно с нематериалното и ефирното, като мистиката и артистичното творчество. Поради тази причина някои зодии може да ги смятат за „твърде там“, но почитателите обожават техния привидно лесен начин на живот.

Съвместими знаци

Зодиакална съвместимост с Риби:
Скорпион и Рак са като Риби по това, че са дълбоко вложени в емоционални връзки. Скорпионът има специална привързаност към способността на този знак да мисли и да живее абстрактно, което отговаря на оценката на астролозите, че Рибите се нуждаят от „партньор, който може да се ориентира в света с тях, докато се гмурка дълбоко в духовни и артистични начинания“. И макар да е изненадващо, оказва се, че Козирогът също е прекрасен спътник за Риби – най-добрият пример за това как противоположностите се привличат.

Несъвместими знаци

Излизащите знаци като Близнаци, Стрелец и Лъв всъщност не говорят същия език като съзерцателните Риби, които могат да бъдат нежни и срамежливи.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица