21.12.2021-Денят на Зимното Слънцестоене

21 декември зимно слънцестоене
Интересно

21.12.2021-Денят на Зимното Слънцестоене

Защо тази дата ще бъде ключова в живота на всеки от нас?

Зимното Слънцестоене за астрономите е едно от най-важните събития за тази година. Има ли нещо мистично в това явление?

Знаете ли, че има четири свещени точки в една календарна година?

Ето кои са те: лятно и зимно слънцестоене, есенно и пролетно равноденствие. Някои от вас може би знаят какви уникални възможности се разкриват пред вас в тези необикновени дни със силна космична връзка.

Но датата 21 декември 2021, е още по-уникална и специална.

Последната свещена точка за тази година ще бъде специална дата и момент, който ще се превърне в повратна точка в съдбата на цялото човечество! Звучи ли ви интригуващо? Наистина ще бъде интересно и вълнуващо.

Нека проследим по ред предстоящите събития, свързани с този ден.

Енергиите, които ще нахлуят на 21 декември, ще повлияят така, че всичко проявено ще получи огромна сила и ще бъде стартиран портал за мащабиране, който пък беше отворен на 12 декември, тази година. Ето защо, тези две дати са толкова тясно свързани.

Още интересни факти:

Най-напред, зимното Слънцестоене и неговото влияние върху голяма част от човечеството, ще се засилят от пълнолунието, което настъпи на 19 декември, когато ще получим огромен прилив на свещена енергия, идваща фините небесни сфери.

А в утрешният ден ще получим пълен енергиен заряд и сила, които ще ни подготвят, на енергийно ниво, за невероятен квантов скок.

След това, ако насочите погледа си в посока Египет, ще видите, че там се случват невероятни събития, които директно ни показват как жителите на тази древна страна извършват усилена подготовка за зимното Слънцестоене и предстоящото Издигане:

В много древни времена, преди хиляди години, Слънчевият връх на Хеопс започнал да се движи. Тази уникална реликва е пренесена в Големия египетски музей.

Откриването на алеята на Сфинксовете (датираща от преди 3000 г.)-проект от 10 години, която е била място за провеждане на празничните шествия на древните египтяни. Именно тя свързва Карнак и храмовете в Луксор. Отварянето на тази алея, в наши дни, определено не може да се нарече случайно събитие.

В момента, в страна с нестабилно икономическо развитие се строи активно цял град, в който очевидно се инвестират значителни средства.

Всички тези приятни и радостни събития се случват на фона на царуващата настояща ситуация в световен мащаб!

Може би, сами усещате, а някои от вас и забелязват, че всичко, което се случва, ни показва абсолютно ясно, че сме на прага на грандиозни промени, които се очаква да започнат съвсем скоро.

„Свържете“ се и се слейте с енергията на Слънцето:

– Застанете с лице на изток.

– Благодарете на Слънцето за всички хубави неща в животът ви и помолете за съвет и помощ за в бъдеще.

– Визуализирайте бъдещето си така, както бихте искали да го видите. Вслушайте се в себе си, потопете се в сетивата си и оставете Слънцето да се зареди и да ви изпълни със своята огнена енергия.

 

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе