Защо Пам Велидис напусна „Ергенът“?

Защо Пам Велидис напусна Ергенът
Интересно

Защо Пам Велидис напусна „Ергенът“?

Една от най-впечатляващите участнички в „Ергенът“ Пам Велидис напусна шоуто по собствено желание.

Пухкавата красавица с червена коса го прави доброволно по лични причини. По време на предаването водещият Наум Шопов само обяви решението на Пам Велидис, без повече обяснения.

По лични причини Пам реши да напусне имението. Тя е добре, всичко е наред, праща ви поздрави, а на теб, Евгени – прегръдки„, съобщи Наум Шопов в началото на епизода при посрещането на Евгени на традиционния коктейл.

infomax-logo-50-15-HW Ново двайсе! Кой печели „Ергенът“? …Валерия!

Защо Пам Велидис напусна "Ергенът"?

Това се случва за втори път в историята на „Ергенът“ у нас. В първият сезон на шоуто психологът Александра Гърдева върна на Виктор Стоянов желаната от всички участничкии роза, след което напусна шоуто.

„Миналата седмица без да предполагам това беше моята последна церемония на която бях червена като розата, която получих.

Благодаря за всички хубави моменти, прегръдките, които ме крепяха цяла, благодаря на момичетата, които бяха до мен и приятелствата, които останаха и до днес. Толкова огромна благодарност изпълва сърцето ми към всички, които сте трептящи с мен сте споделяли моите премеждия и успехи докато емоциите извират от мен. Не мога да опиша цялото преживяване и неговата стойност за опознаването на моята същност, опита, който натрупах и по-добрата версия на Човек, която осъществих за себе си. Бях автентична до край.

А всеки край е начало… Вярвам го! Бъдете щастливи, обичайте и бъдете там където трябва да сте! Обичам ви! ♥️🌹“ – Това написа Пам Велидис във личния си профил.

Причината за изненадващото напускане на тв. предаването „Ергена“, е  че някой много близък  човек до Пам е починал. Той е бил част от нейното семейство, твърдят нейни близки и дори написаха подробности за смъртта на човека във форуми, свързани с шоуто „Ергена“. Това е драматична история и Пам Велидис може да разкрие част от нея в петъчното „Шоу на Цитиридис“.

Прелестната Пам Велидис не отговаря на естетическата представа на съвременните хора за риалити предаванията, но емного харесвана от жените, които ги гледат.  „Пам е различна с ума си. Тя доказва, че именно той е най-силното оръжие на една жена. Той може да я защити срещу грозни нападки много по-добре от обидните епитети или скубането на коси“

 

 

Каза една фенка от форума. Прави са. Голяма част от участничките в шоуто се чудеха какво прави Пам там, защо не спира да получава рози и защо има смелостта да отстоява себе си, вместо да се скрие в ъгъла и да си мълчи, защото е пълна. И все пак, според всички, които я познаваха, тя не беше там, за да бъде жертва, а за да освети собствената си светлина. Пухкавата Пам Велидис се оказва едно от най-готините мадами и нейното отсъствие може да успокои някои от тях, защото тя няма да им бъде съперница.

Защо Пам Велидис напусна "Ергенът"?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе