Защо Анджелина Джоли иска да се запознае с новата приятелка на Брад Пит?

Защо Анджелина Джоли иска да се запознае с новата приятелка на Брад Пит
Интересно

Защо Анджелина Джоли иска да се запознае с новата приятелка на Брад Пит?

Защо Анджелина Джоли иска да се запознае с новата приятелка на Брад Пит? Анджелина и Брад се разделиха през 2016 г. Въпреки това историята на г-н и г-жа Смит продължава. Забрани за виждане с децата им, обвинения в домашно насилие и продажба на имоти без да знае единият от двамата, изглежда това е само началото на враждата помежду им.

Уитни Хюстън: Онова, което е в душата ти, е само твое!

Патрик Суейзи: Любовта е единственото нещо, което взимаш със себе си!

 

Брад Пит реши да започне живота си от нулата.

Миналата есен той беше видян в компанията на Инес де Рамон. Скоро стана известно, че те не са просто приятели. Сега бившата съпруга на Брад казала, че би искала да се срещне с неговата нова страст. Според източник, целта на срещата е момичето да бъде предупредено да не се задържа много дълго с обичания актьор. Анджелина е загрижена, че връзката им набира скорост – тя знае как може да свърши всичко.

„Новата връзка на Брад е болезнена тема за Анджелина Джоли. Тя иска да поеме контрол над ситуацията и да се срещне очи в очи с Инес, а не да гледа мълчаливо отстрани. Тя иска да й каже как е било всичко между нея и Брад от нейна гледна точка, за да може да вземе правилното решение“, казва източникът, цитират от световни медии.

Не едно сърце се разби, когато Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха. Причината може би не е в звездите, но защо да не погледнем на брака им от тази страна?

Въпреки че можем само да гадаем защо най-бляскавата двойка на Холивуд се раздели, звездите знаят какви препъни камъни са били отношенията им.

От гледна точка на астрологията, при тях всичко е било наред. Теоретично, разбира се. Юпитер на Пит е в 4-ти дом, а Марс на Джоли в 9-ти дом. Това създало плодородна почва за разширяване на семейството и приключения. Но само при условие, че някой винаги остава в съвместното жилище: кораб без котва е сал.

Но Луната на Анджелина Джоли в Овен и тази на Брад Пит в Козирог показват нужда от структура и далновидност в едно, страст и спонтанност в друго. И двамата могат да се споразумеят помежду си, ако се вземат предвид нуждите на всеки. Ако не: това е корабокрушение.

Анджелина Джоли е зодия Близнаци, а Брад Пит е зодия Стрелец. В астрологията бъбривите Близнаци и ентусиазираният Стрелец са взаимно допълващи се противоположности. А това означава постоянно напрежение: приятно и неприятно.

Знаците на Венера на бившите съпрузи забиват пирон във връзката. Те са противоположни: Венера в Козирог за Пит, в Рак за Джоли. Венера представлява нашите ценности и начини на любов. При Рака е инстинктивен и променлив, при Козирога е прагматичен и стабилен.

Затова развръзката в отношенията на звездната двойка се случи както при всички семейства, които се развеждат в един момент: съюзът им работеше, докато спря да работи.

infomax-logo-50-15-HW Царската внучка Мафалда – българската перла в испанската корона

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе