Четири начина да задържите вниманието на партньора си при връзка от разстояние

Четири начина да задържите вниманието на партньора си при връзка от разстояние
Любов и партньорство

Четири начина да задържите вниманието на партньора си при връзка от разстояние

Връзките от разстояние винаги са трудни, като понякога е истинско предизвикателство да задържите вниманието на партньора си. Не е необходимо да прикривате действителността и да настоявате, че това не е така.

Разстоянието от хиляди километри далече един от друг напряга връзката, защото изисква изключително доверие и отдаденост. Но красотата на всяка връзка е, че тя расте с времето и когато се чувствате комфортно в нея, можете да съблазните партньора си с увереност. Тогава няма значение дали сте един до друг всеки ден не. За щастие има много начини да запазите романтиката в отношенията при връзки от разстояние.

Ето четири тайни как можете да задържите вниманието на партньора си, дори когато сте на километри един от друг:

Планирайте нощни срещи.

Поставете компютъра или телефона си на масата и се насладете на изискана храна „заедно“. Облечете се като за романтична вечеря в скъп ресторант. Създайте настроение, като запалите няколко свещи и не забравяйте да си налеете чаша вино! Ако не сте най-умелият готвач в кухнята, поръчайте храна за вкъщи за себе си и може би за партньора си. По този начин дори можете да го изненадате приятно, което да донесе още по- добро настроение за вашата импровизирана среща. Идеята е да пресъздадете възможно най-добре истинска романтична среща.

Накарайте партньора ви да ви желае.

Да играете и да бъдете палави с партньора си е чудесен начин да засилите топлината. Романтичните жестове или съблазняването на партньора ви по начини, които му показват какво може да има, са примери за романтични жестове. За да съблазните партньора си, можете да оставите малки намеци по горещи начини чрез съобщения или чрез изпращане на кратки клипове или снимки. Нищо не може да се сравни с това и бъдете сигурни, че вниманието на партньора ви ще е само за вас.

Говорите за вашите чувства, нужди и желания, както и бъдете готови да чуете мнението на партньора си.

Общувайте открито с партньора си. Отворената комуникация е ключът към интимността във връзките на дълги разстояния. Обсъдете най-добрите начини да поддържате жива интимността с човека до вас. Не се страхувайте да изпробвате нови интимни дейности, които вие и партньорът ви харесвате. Комуникирайте за  желанията си в леглото, като същевременно останете отворени и към тези на вашата половинка. Все пак няма да сте далече един от друг за постоянно, нали така.

Изненадайте партньора си с подарък.

Вероятно сте си изпращали лакомства, докато сте разделени, за да поддържате романтиката жива. Бихте могли обаче да вдигнете летвата, като му изпратите няколко провокативни подаръка на момента. Опаковайте го и му го изпратете с бележка, която го насърчава да мисли за вас, когато е сам.

Романтиката е един от най-трудните за поддържане аспекти на връзката от разстояние, но не бива да се пренебрегва. Може да минат месеци, преди да се видите отново. Можете да станете толкова погълнати от собствения си живот, че да загубите поглед върху другия човек. Това понякога е разбираемо. Когато обаче почувствате, че губите връзка с романтиката, върнете се към този списък с начини да задържите вниманието на партньора си. Връзките на дълги разстояния могат да бъдат трудни, но както се казва, „отсъствието кара сърцето да обича още повече“. Запомнете това и продължавайте, Не позволявайте на разстоянието да провали вашата връзка. Вместо това намерете начин това да се превърне в едно голямо приключение, за което някой ден да разказвате на вашите деца.

Оценете тази статия
Tagged , , ,
на горе