Зодиите, които винаги държат сметка на партньора си за грешките му - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които винаги държат сметка на партньора си за грешките му

Зодиите, които винаги държат сметка на партньора си за грешките му
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които винаги държат сметка на партньора си за грешките му

Един от основните стълбове на една връзка е доверието и отдадеността. Важно е обаче да запомните, че и двамата партньори са в един екип.  Следователно, когато единият от тях направи безобидна грешка, задачата на другия е да прости и забрави. Това ще запази хармонията във връзката и добрите отношения между партньорите. Участниците в една връзка трябва да бъдат опора един за друг и да се опитват заедно да минават пред трудните моменти и грешките. Но не всички зодиакални знаци разбират тази концепция. Има някои, които събират злоба и винаги държат сметка за грешките, които техният любим е направил. Дори да става въпрос за нещо безобидно като например защо половинката им е одраскала леко колата, докато е паркирала. Да, не е приятно, но със сигурност не е станало нарочно и не е нищо фатално. Въпреки това този човек постоянно ще натяква за станалото, дори месеци по-късно. Представете си как биха реагирали при изневяра или лъжа.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Погледнете кои са хората, които постоянно държат сметка на своите партньори за грешките им, дори те да не са толкова сериозни:

Стрелец

Казват, че истинският мир идва само от това да простиш на някого, когото обичаш, ако се разкайва за реакциите си. Въпреки това, Стрелецът има малко по-различна гледна точка по въпроса. Тези хора са склонни да следят грешките на партньора си по мълчалив начин, само за да ги изтъкнат в най-лошия възможен момент. Това обикновено е по време на спор или скандал. Тогава Стрелецът използва тези грешки, за да се нахвърли срещу своята половинка и да спечели спора чрез нанасяне на уличаващи щети. Хората от тази зодия не могат да приемат, че ще загубят пререканието и са готови да споменат нещо, което сте направили преди време. Те натякват ваши грешки, независимо че те може отдавна да са забравени от вас или не са имали кой знае какви негативни последици за връзката ви. Всичко това обаче няма значение за Стрелец. Тези хора държат сметка на другия за всякакви дреболии. Те ще се върнат към случай, когато сте забравили да купите хляб, за да докажат колко сте разсеяни.

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Рак

Мнозина са склонни да вярват, че връзките са най-лесни за тези, на които им пука най-малко. И за Рака това често се случва, защото те са твърде внимателни със сърцето си. Те не се доверяват истински на партньор, дори след дълга връзка. Те винаги показват везните на справедливостта, за да преценят действията на половинките си и да следят грешките им. Това е, за да разберат дали любовникът им наистина е достоен за сърцето им. Тези хора няма да ви позволяват да ровите в телефона им и винаги могат да имат тайна от вас за някои дребни неща.

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Риби

Когато Рибите са във връзка, те гледат обективно на глупостите на партньора. Представителите на тази зодия не им обръщат внимание привидно. Това е обаче, докато не дойде момент, когато изхвърлят целия спотаен гняв от грешките в миналото. Въпреки че са воден знак, Рибите са склонни понякога да потискат чувствата си, вместо да ги изразяват ясно. Това е така, защото те не обичат да се конфронтират с половинката си. Този гняв обаче има тенденция да се проявява по-късно под формата на негодувание към съпруга. Ето защо Рибите често държат сметка на човека до тях за стари грешки.

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица