Дневната е нашата крепост
Партньорски статии

Дневната е нашата крепост

Дневната наистина е нашата крепост, защото едва ли има помещение в дома, в което можем да правим толкова много всеки ден. Там можем да гледаме телевизия, да четем книги и да преглеждаме онлайн новините; можем да се срещаме с приятели, сутрин, обед и вечер, и да пием кафе, чай и всякакви други напитки. Затова има правила свързани с дневната, които трябва да се спазят, за да се чувствате добре и тя да изпълнява функциите си максимално.

Ние от Диас Билд имаме няколко съвета в тази посока, защото нашият екип от опитни майстори е специализирал в ремонт на дневна: цялостен и частичен, и козметичен.

Дневната е нашата крепост

Оглед на дневната

Вероятно е най-добре да започнете с моментното състояние на вашата всекидневна. Това може да бъде отговорът на въпроса от какво наистина се нуждаете във вашето пространство. Ако все още нямате цел за вашата всекидневна, може би ви очакват много проблеми. След като разберете от какво се нуждаете в дневната си, ще ви бъде много по-лесно да разберете останалото.

Вижте разпределението на мебелите, усетете как се чувствате според дневната и нощната светлина, тясно ли ви е; искате ли да сложите още мебели или да обособите кът в дневната; искате ли да направите декоративни елементи по стените. Всичко това са въпроси, които трябва да си зададете преди да започне ремонт на дневната. Защото няма да е достатъчно просто да реагирате на ситуацията и да оправите пукнатините по стените, да боядисате и туй то. Ремонтът изисква промяна и вие трябва да сте готови да направите мечтаната си дневна.

Дневната е нашата крепост

Ремонт на дневна, шумо и топлоизолация.

Ако дневната ви е твърде малка, за да побере официална маса за хранене, но все пак искате да организирате вечери със семейството и приятелите си, можете да помислите за преустройство на стаята, така че да има повече място за всички.

Всекидневните често могат да бъдат и производители на шум – ако децата си играят в тях, слуша се силно музика, има събирания. Ако във вашата всекидневна прекарвате много време в слушане на музика или разговори с гости, може да помислите за добавяне на шумоизолация, за да повишите качеството на звука и да намалите количеството на външния шум, който може да ви пречи.

Топлоизолацията може да бъде особено полезна в по-големи дневни. Всекидневната често е социалният център на къщата и често е помещението, което се използва най-много. Може би е идеално да приложите няколко енергоспестяващи функции в дневната, за да я запазите по-топла през зимните месеци и по-хладна през лятото.

Ремонтите в тази посока са според големината на помещението, актуалното му състояние и целите, които домакинството иска да постигне.

Дневната е нашата крепост

Боядисване на дневната

Боядисването на дневната е смел ход, който може да създаде драматичен и въздействащ ефект. Боядисването на стените в ярък цвят може да помогне за създаването на фокусна точка и да привлече вниманието към вашата всекидневна. Можете също така да използвате цвета на стената, за да създадете контраст с декора и обзавеждането.

Ако дневната ви е малка, може да искате да боядисате тапицерията и тавана в контрастен цвят, като направите стените си част от спалнята или трапезарията. Винаги можете да боядисате стените си, за да добавите допълнително визуално изявление към всекидневната си и да я накарате да се чувства като нещо ново за вас и за гостите ви.

Можете да боядисате стените си в неутрален цвят, например в нюанс на бяло, сиво или бежово. Можете също така да боядисате стените си в смел или ярък цвят. Импровизацията е забранена, но само много добре обмислени решения в смисъла на цялостния дизайн.

https://diasbuild.com/

https://diasbuild.com/%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D0%BE%D0%BB-%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0/

https://diasbuild.com/%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/

 

Боядисване

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе