дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 4 август 2023

Какво са ви подготвили звездите за 4 август, вижте в днешния дневен хороскоп? Днес бъдете наблюдателни и ще можете да направите много интересни изводи, преди всичко за себе си. Действайте според съвестта си, без да наранявате другите. Вслушайте се в съветите на роднини и близки хора, дайте съвет, ако знаете кога и как да помогнете. Стремете се към вътрешна хармония и помагайте на другите да я постигнат.

СЛАВЯНСКИ ХОРОСКОП

infomax-logo-50-15-HW “Фолклорен извор“ започва днес в свищовското село Царевец

Дневен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес ще заявите пред целият свят вашата мощна енергия и сила на волята. Въпреки, че много от вас рядко показват тези черти от характера си. Вие ще отговаряте за въпросите, свързани с духовното развитие. Възможно е да бъдете ангажирани с много комуникация, предимно с братя и сестри, приятели. Ако управлявате разумно това време, можете да очаквате отлични резултати за деня. Не приемайте обстоятелствата от деня с твърде голяма емоционалност.

Дневен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес ще получите някакъв подарък, дарение или бонус, който сте чакали дълго време. Това определено ще повдигне духът ви. Възможно е да имате възможност да присъствате на голямо светско събитие. Не се изненадвайте, ако имате ярък и осъзнат сън тази нощ. Пригответе тетрадка и химикал до леглото, за да го запишете, след като се събудите. Ако вие и вашите близки трябва да обсъдите важен въпрос, направете го днес. Очаква се емоционална и ползотворна реакция.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес е ден точно по ваш вкус – свеж и енергичен. Трябва да спазите крайният срок за завършване на проект или задача с твърде ограничено време за реакция. Ще имате много работа и малко време. Но в такива моменти ставате най-продуктивни. Само не забравяйте да се храните балансирано и редовно. Днес можете да вложите много енергия в любовните отношения. Астралната енергия ви насърчава да се фокусирате върху любовта. Покажете на любимият човек колко държите на него.

Дневен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес документите, договорите или юридически казуси, ще изискват вашето специално внимание. Ако искате да продължите проектите, по които работите, първо се съсредоточете върху книжата. Готови сте за всякакъв вид комуникация, затова много врати ще се отворят днес пред вас. Дръжте главата си изправена и продължавай да вървите напред. Ще се радвате, че го правите. Вие сте впечатлителен и много чувствителен човек. Дори и да подценявате напрегнатата атмосфера това е, което ви мотивира. Спрете да отлагате, а действайте.

Дневен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес ще бъдете малко разсеяни. Въпреки, че вие сте организиран и дисциплиниран човек, който ви познава, знае за това. Забравете за работата, целите и всичките задължения. Досега сте работили усилено и заслужавате почивка. Възползвайте се напълно от днешният почивен ден. Няма нищо нередно в това да си починете и да се наспите добре, особено когато ентусиазмът и оптимизмът ви са непокътнати. Не бъдете твърде строги към себе си. Ако се грижите за себе си, много бързо ще презаредите батериите си и ще бъдете в хармония със себе си. Прочетете хубава книга.

Дневен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес ще установите кои избори са твърде трудни за емоционалното ви сърце. Дори в момента да ви причинят неудобство, пуснете ги да излязат извън контрол, може пък да ви поведат в посока, която ще ви се стори най-правилната от дълго време насам. Вярвайте в най-добрите намерения на Вселената, тъй като духовната еволюция е основната цел за вашата Душа. Позволете си и признайте собствената си стойност и правилните начини да се чувствате здрави и в хармония с най-уязвимото ви вътрешно ядро.

Дневен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес ще опитвате твърде упорито да се вместите в определени очаквания и норми на обществото, но не можете да оставите приоритетите си. Не допускайте външна система на вярвания, да повлияе на вашите вътрешни усещания и разбирания за света. Не се поддавайте на влияния от хора, които никога не са имали подобни преживявания. Въпреки, че се нуждаете от здравословна и различна гледна точка, наистина няма място за чужд страх или преценка.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес денят ще бъде променлив, както и вашите обстоятелства. Това не е добър момент за големи инвестиции, а някои морални дългове може да станат прекалено натоварващи за обичайната ви рутина. Отделете малко време, за да оцените ситуацията, преди да продължите по нов път, който ще изисква доста от вашата енергия и ресурси. С правилният човек до себе си работата се превръща в творческо удоволствие, на което искате да се посветите. Не забравяйте онези, които имат нужда от вашата благодарност и добра дума по пътя.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес планирайте неща, независимо колко са далеч от реалността в момента. На прав път ще бъдете, защото сте предприели всички необходими стъпки и сте направили това, което смятате за необходимо, за да постигнете целта. Не бъдете твърде строги към себе си за очаквания, които не са били реалистични. За да продължите с вяра и преданост, имате нужда от вдъхновение и да осъзнаете, че вместо да слушате думите на други хора, трябва да попитате сърцето си за истината, която търсите.

Дневен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Държали сте се по най-добрият начин с хора и това все още не е достатъчно, за да привлечете вниманието или одобрението им. Време е да осъзнаете, че това не е това, от което се нуждаете на първо място. Това важи особено, ако те не са готови да ви видят такива, каквито сте в действителност. Утвърдете себе си, собствените си чувства и собствените си добри дела. Не е нужно някой друг да ви казва колко достоен и отдаден човек сте. Днес помислите колко необходимо ви е това?

Дневен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес ще сте склонни да бъдете предпазливи, освен това се очаква общ спад на енергията. Просто днес са необходими някои компромиси, така че нека мотивацията бъде жертвата. Това наистина е най-добрият начин за съхранение на енергия. В този ден дефиницията за време ще е силно нарушена, ще бързате, за да не закъснеете, в резултат на което ще пристигате много по-рано. Вашите романтични чувства и желания са в противоположност, което ще създава предпоставка за недоразумения в романтичните и лични отношения. Днес желанието за независимост и необходимостта да се спазват правилата ще бъде изострено.

Дневен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес е по-добре да не усложнявате ситуацията, защото като цяло ще ви е трудно да разбирате хората наоколо. В този ден желанията и нуждите ще си противоречат. Известна интроспекция със сигурност ще ви помогне да се съсредоточите и да се свържете с желанията на сърцето си, но лесните канали на енергия временно са недостъпни. Днес е най-доброто време да се свържете с вътрешното ви Аз. Платоничната или интелектуалната страна на връзката придобива по-голямо значение и това е страхотно време за прозрения.

Вижте още
Реки от ЩАСТИЕ и УСПЕХ ще донесе новата седмица 7-13 август за шест зодии
4 зодии, които мислят, че няма да намерят по-добър от бившия си
любовта и женската енергия

Тагове: 

Последни новини
Астрология

Дневен хороскоп за 4 август 2023

на горе