дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 16 юли 2023

Какво са ви подготвили звездите за 16 юли, вижте в днешния дневен хороскоп. Днес енергиите на деня могат да ви провокират да изживеете ярки и силни емоции. Основното нещо е да не „гъделичкате нервите“ на себе си и на другите. Днес можете спокойно да погледнете изкушенията „в очите“ и да си кажете, че сте по-силни от тях. Ще имате много сила на духа, за да им устоите, особено ако развиете своето съзнание. Според дневен хороскоп, ако можете да управлявате емоциите си, можете да използвате енергиите на деня в своя полза. Важно е да бъде за добро.

Дневен хороскоп за 16 юли 2023 Вентилатор за таван – избор на цвят

Новолунието през юли 2023 ще донесе космически тласък на всички зодии. Вижте какво ви очаква

Дневен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Вашият основен фокус днес сте вие, Овни. Дръжте ръката си на сърцето си, за да изпратите малко любов по пътя си, а не да създавате прегради около него. Когато се осмелите да се отворите напълно, позволявате на магията, синхроничността и точните ресурси да навлязат в живота ви. Въпреки, че е много вероятно животът ви да се промени за една нощ, не забравяйте, че внезапното движение е подкрепено от последователни усилия в продължение на безброй дни и именно тези малки капчици вода образуват огромните вълни на промяната. Добавете любовта си към това, което правите, и не забравяйте, че вие ​​сте капчица и океан едновременно.

Космически съвет: Приливите и отливите се променят всеки ден, така че не губете себе си, просто продължавайте, да се движите напред.

Дневен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Яростта може да е била вашата игра по-рано, но вече не. Сега сте насърчавани да добавите мекота към живота си – и това е постоянно послание за вас от известно време. Поглезете се, кажете няколко добри думи за себе си, помислете окуражаващо за всичко, през което сте израснали, аплодирайте себе си за малките промени, които може да сте направили успешно в живота си – дори ако това означава да сте отгледали успешно растение. Вашата цел сега е да изпитате любовта в нейните разнообразни форми – не само даване, но и получаване. Останете отворени и позволете на хората и себе си да се движите.

Космически съвет: Слънцето ви огрява, така че спрете да бързате към сянката.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Лекарството за вашата болка в момента е игривостта, Близнаци. Вие започвате нова ера в живота си и най-лесният и ефективен начин да го направите е като се забавлявате по пътя. Каквото и да предприемете днес, няма да ви отведе в посока, от която не можете да излезете или да се дистанцирате, така че спрете да действате от страх и се доверете малко на вашите пазители, за да ви отведат само там, където трябва да бъдете.

Космически съвет: Което е предназначено за вас, ще бъде ваше, така че защо не се отпуснете и не се насладите на пътуването?

Дневен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Вие сте водени към космическата утроба, Раци, помнете това, докато чакате нещо голямо да дойде по пътя ви през следващата седмица. Единственото нещо, което добавя магия към вашия живот и вашите прояви, е страстта и безкористната любов, които влагате във всичко, с което правите. Това, което ще ви даде това предимство и ще накара нещата да работят магически, е да си спомняте целта си и да я държите в челните редици на всичко. Изберете да стъпвате внимателно, но със сигурност и вяра в собствените ви крака.

Космически съвет: В центъра на всичко има светлина и вие сте тази светлина.

Дневен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: днес имате двойна мисия, повярвайте, че се проявява на етапи за вас. Въпреки че, напоследък може да сте били заети да давате много от себе си безкористно, днес навлизате във време, когато се трансформирате в самата си сърцевина. Позволете си да изпитате всичко, което ви хрумне, без да мислите, че усилията ви са напразни. Всичко, което правите, ви подкрепя по някакъв начин, така че се доверете на вашата интуиция и позволете на огромните промени да дойдат при вас с лекота и благодат.

Космически съвет: Въздъхнете с облекчение и освободете старото. Не се свивайте, за да се поберете там, където не ви е мястото.

Дневен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: За какво се ядосвате, Деви? Можете ли да насочите тази ярост към нещо плодотворно? Караниците за нещо и изразяването на мнение са две различни неща, така че преодолейте първото и се съсредоточете върху второто. Опитайте се да разберете крайната си цел с тези емоционални изблици или може би изразявате гнева си с намерението да постигнете различен резултат. Добавете игривост към живота си, като същевременно държите преценката настрана. Животът е смесица от безброй цветове, така че се слейте с него и спрете да търсите черното и бялото.

Космически съвет: Помолете Вселената за помощ и тя ще се прояви по магически начини.

Дневен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Запалете факела си и му позволете да ви покаже пътя напред, Везни, докато вървите нежно към живот, който е пълен с вашата женска същност – вашата интуиция, вашата творческа енергия, вашата светлина, вашето сърдечно водено действие и други подобни. Това, което привлича хора и възможности към вас, е не само това, че сте изключителни, но и че добавяте душата си към каквото и да се докоснете, колкото и трудно да изглежда. Това е вашата пътеводна светлина.

Космически съвет:   Продължавайте да добавяте малко блясък, където и да бъдете.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Може да сте били принудени да погледнете наистина дълбоко в себе си, но това не е всичко. Докато сте били заети с търсенето, може да сте разбрали нещо за по-широката картина на живота ви. Докато се чувствате несигурни за това, което предстои, вашите ангели ви насърчават да бъдете като електрическата змиорка, която се изстрелва напред с максимална скорост, без да пита какво мислят всички останали. Те може да са малки, но са мощни и имат способността да държат хората на нокти – и вие също. Готови ли сте да започнете нова история в живота си днес?

Космически съвет: Малко не означава незначително. Не забравяйте, че дори една мравка може да накара слон да подскочи.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес звездите ви напомнят, че под тази ваша броня на Жана д’Арк вие сте извор на изобилие и живот. Така че, би било разумно да свалите това стоманено облекло и да облечете някои луксозни одежди, които ви позволяват да си проправите път към нещата, когато е необходимо. Не забравяйте същевременно се отпуснете в коприната си, за да се насладите на жасминовия си чай. Този прост, но мощен акт на премахване на твърдата ви външност ще ви позволи да се съсредоточите върху това, което наистина ви подсказва интуицията, така че бъдете повече от готови да направите своите ходове.

Космически съвет: Запалете огъня в сърцето си и на свой ред осветете пътя напред.

Дневен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Време е да си поемем въздух. Насладете се малко на славата си, порадвайте се на слънчевите лъчи, насладете се на сладкия вкус на плодовете на вашия труд и накрая вземете нещо освежаващо. Скоро това ще ви отведе до вълшебно място, как смятате да се появите? Звездите ви насърчават, че точно както сте били водени към нещата органично и естествено през целия си живот, така ще бъдете отведени там, където трябва да бъдете сега. Доверете се на времето на живота си. Вашите звездни предци бдят над вас.

Космически съвет: Позволете си да си починете и да бъдете обгрижвани.

Дневен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей:  Любовта е истинско изобилие. Представете си проход с диви цветя и слънчева светлина, дори и да стъпвате по много неравни пътеки, имайте предвид крайните си цели и проправете пътя си през нещата. Имате огромен екип от светлина, който ви подкрепя, така че спрете да се безпокоите за екзистенциалните проблеми и започнете да действате за по-големите си цели. Въпреки това, както се казва – следвайте сърцето си, но вземете ума си със себе си – действайте дългосрочно, но също така помнете краткосрочните си цели, за да постигнете баланс.

Космически съвет: Когато умът ви е ясен, пътят напред ще бъде ясен. Така че дишайте и се движете.

Дневен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес бъдете готови да преминете към тази нова глава от живота си, която е пълна с всички добри неща, които сте чакали. Колкото повече си позволявате да го приемате в един аспект, толкова повече позволявате на тази възприемчивост да се филтрира в други привидно несвързани аспекти. Вашата отдаденост към това, което правите и обичате, е вашата сила. Други може да го нарекат мания, но това е начинът, по който показвате, че ви е грижа, така че не променяйте нищо на този фронт.

Космически съвет: Всеки момент ви предлага възможност да израснете и да добавите святост към живота си.

Вижте още
15 знака, които показват, че обичате себе си
Топ 5 рецепти за страхотни летни коктейли
Реки от ЗЛАТНИ ВЪЗМОЖНОСТИ през новата седмица 17-23 юли 2023 за шест зодии

Тагове: 

Последни новини
Астрология

Дневен хороскоп за 16 юли 2023

на горе