Раздвоени сте между двама мъже – как да изберете правилния - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Раздвоени сте между двама мъже – как да изберете правилния

Раздвоени сте между двама мъже – как да изберете правилния
Любов и партньорство

Раздвоени сте между двама мъже – как да изберете правилния

Намирането на идеалната половинка в живота понякога може да отнеме много време. Въпреки това, има случаи, когато намирате не един, а двама мъже, които смятате за перфектни. Но това също не късмет, а в тези случаи по-често се чувства като проклятие, отколкото като благословия за вас.

Започвате да се чудите как всъщност да избягате от любовния триъгълник и да изберете подходящия човек? Докато небрежните и приятелски срещи с няколко души са приемливи, прерастването на отношенията в нещо повече – не. В крайна сметка ще трябва да вземете решение, ако искате да развиете връзка с някого и да не подвеждате другия. В тази ситуация трябва да бъдете внимателни, когато сте на кръстопът в романтичния си живот и не сте сигурни как да подходите.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Може да обмислите следните предложения, за да изберете с кой от тези двама мъже искате да имате връзка:

Направете списък с добрите качества на двамата

Вземете хартия и химикал. Да, сериозни сме. Направете списък на страхотните качества на тези двамата и след това се опитайте да определите кой отговаря най-добре на вашите нужди. По същество това, което правите, е да определите положителните и отрицателните характеристики на всеки. Най-важните черти, които трябва да търсите, са ангажираност и уважение, а не външен вид или социално положение. Мъжете трябва да бъдат достъпни, надеждни и да притежават емоционална зрялост.

Потърсете съвет от близките и приятелите си

Разговорите с приятелите ви за проблеми в любовната ви връзка може да са ви полезни, особено когато избирате бъдещата си половинка от двама мъже. Понякога те са в състояние да видят по-голямата картина, включително и вас, и вашия партньор, и да оценят ситуацията по-задълбочено. Помага да поискате обратна връзка и имате безопасно място за разговор. Освен това си струва усилието да кажете на приятелите или семейството си за вашата гледна точка, ако се чувствате по-добре в резултат на това.

Дайте приоритет на чувствата си

Дори, ако може да изглежда егоистично и рискувате да обидите другия мъж, обмислете по-широката ситуация и поставете чувствата си на първо място. Невинаги е лесно да изберем между стара любов и нова или между двама мъже, които тепърва влизат в живота ви. Въпреки че е приемливо да приоритизирате емоциите си, избягвайте да се чувствате зле, че единият няма да го приеме добре. Всеки човек трябва да има смелостта да се изправи пред последствията от собствените си решения и действия без никакво съжаление.

Въпреки че казването на истината може и ще ви създаде затруднения, лъжата ще ви постави в много по-сериозна опасност. Правилният начин да прекратите всяка връзка е да бъдете честни относно избора си, да покажете уважение към другия човек и да проведете директен разговор. Не избирайте някого, само защото обществото смята, че той е по-добрият за вас. Все пак щастието ви е на първо място.

Не мислете обаче и прекалено дълго, защото рискувате да останете от два стола на земята. Тези двама мъже може и наистина да имат чувства към вас, но ако помислят, че ги разигравате, много вероятно е сами да прекратят отношенията си с вас. При всички случаи бъдете честни и не си позволявайте да се сближавате прекалено много и с двамата, като криете съществуването им един от друг.

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица