Как да създадете уютен кът за вашите домашни любимци

Как да създадете уютен кът за вашите домашни любимци у дома
Домашни любимци

Как да създадете уютен кът за вашите домашни любимци

От безусловна любов до безкрайно приятелство, вашите домашни любимци заемат огромна част от ежедневие ви. В момента, в който решите да си подарите приятелството на мъничко животинче, трябва да започнете подготовка. Трябва да организирате сладко и уютно място в дома си за него. Идеята е то да се чувства удобно и щастливо.

Създаването на перфектно пространство за вашето игриво палаво кученце или коте не е непосилна задача. Можете лесно да го направите у дома, без да харчите огромна сума пари от вашия бюджет. Нужна ви е само малка идея, която да реализирате с повече въображение.

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите 3 дни?

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

Ето едно просто ръководство за създаване на уютен кът за вашите домашни любимци:

Първо напълнете дома си с играчки.

Точно като малко дете, вашият космат приятел също ще обича да си играе с множество играчки. Не забравяйте да държите кошница, пълна с всякакви такива, близо до къта за спане на вашето мъниче. Така ще може винаги, когато то поиска, да се отдаде на забавления и то без вие да сте наоколо. Изберете играчките, които са напълно безвредни. Пазете се от тези, които имат звънци или тези, които могат лесно да се скъсат. Това се прави най-вече да се грижите за безопасността на вашия домашен любимец. Можете дори да оставите някои играчки на рафта, за да привличате вниманието на своето животинче. Така то ще се научи да наблюдава различни предмети и да ви показва, ако иска нещо определено.

Създайте му меко релаксиращо място за спане.

Уютният кът за домашни любимци изглежда непълен без сладко малко легло, където вашият космат партньор. Това е мястото, където той може да се отпусне и да дремне. Уверете се, че сте избрали тъкани, които не магнетизират космите на домашни любимци. Такива са кадифе или мохер например. Освен това кажете не на всякакви деликатни материали, които могат да навредят на вашия малък приятел като коприна. Ако имате повече домашни любимци, изберете достатъчно пространство за всички. При всички случаи вземете мека и гладка постелка, но в същото време наистина здрава. Тя трябва да може да издържи тези нокти. Докато са малки, животинките ще прекарват доста време в сън. Така че се пригответе, че това може да се превърне в любимото им място във вашия дом.

Намерете място на подходящи за домашни любимци стайни растения.

За да добавите нотка на усет към обкръжението на вашия домашен любимец, можете да изберете подходящи за домашни любимци растения. Те трябва да са нетоксични и да не причиняват никаква вреда на вашето малко куче или коте. Сложете ги и на безопасно място, защото в играта си, понякога животинките може да ги съборят. Освен това успокояващият зелен цвят ще подейства добре и на вас, като същевременно разкрасява околната среда.

Заложете на успокояващи гледки.

Светлините и забележителностите, които са свързани с вашето куче, изглеждат забавни. Същевременно те ги поддържат спокойни и щастливи. Можете да покриете стените с гоблени, изобразяващи други кученца или дори самият ваш сладък домашен любимец. Освен това винаги дръжте четириногото си наблизо до естествени звуци или светлини, за да бъдат всички доволни. Животните обичат да гледат движещи се предмети и дори могат да превърнат това в игра.

Разбира се, не очаквайте, че вашите домашни любимци ще забележат всеки елемент от декора. Просто се постарайте да направите уютен кът за тях, който е наслада и за вашето око.

Вижте още⤵️

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе