Четири начина да накарате Лъв да му липсвате
Любов и партньорство

Четири начина да накарате Лъв да му липсвате

Когато става въпрос за връзки през двадесет и първи век, мнозина казват, че разстоянието понякога помага. Но това не е непременно вярно. Твърде много уединение и отсъствие може да накара сърцето да потърси убежище другаде. Следователно трябва да накарате някого да му липсвате, дори когато не сте наоколо.

Как обаче да го направите? При всеки човек трябва да се приложи специфичен подход, но донякъде той зависи и от зодиакалния му знак. В този случай ще обърнем внимание на представителите на зодия Лъв.

Независимо дали се виждате с Лъв от известно време или тепърва започвате, да го накарате да мисли за вас, когато не сте наоколо, е страхотен подход за укрепване на връзката ви. Можете да направите някои неща, за да поддържате образа си в мислите му.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Вижте тези четири начина, по които можете да накарате един Лъв да му липсвате

Направете атрактивен моден избор

Лъвът е обсебен от всичко луксозно и стилно. Нищо не е твърде дръзко или прекалено блестящо за тези хора. За тях е от решаващо значение да носят дрехи от висшата мода, които изразяват тяхната смела и силна личност. Така че винаги се концентрирайте върху външния си вид, за да накарате Лъва да ви иска. Целта е да останете в съзнанието му, така че носете най-красивите си рокли и бижута. Правете си козметични процедури, за да накарате кожата си да блести, правейки го още по-привлечен към вас.

Изградете емоционална връзка

Въпреки казаното дотук, не си мислете, че външният вид е всичко, от което Лъвът се интересува. Повечето хора от тази зодия, които срещате, може да изглеждат груби и строги отвън, но те са супер емоционални отвътре. Романтичната връзка без емоционална близост губи интереса му в течение на времето. Опитайте се да опознаете вашия партньор Лъв, като участвате в дълги и смислени разговори. По този начин той ще бъде привлечен не само от визията ви, но и от душата ви и няма как да не му липсвате, когато не сте наоколо.

Съблазнете го

Лъвовете са силно страстни и чувствени. Те отдават голямо значение на създаването на интимна връзка, за да имат бушуващо либидо. Те са съблазнени от изкушението да дават и да получават в леглото. Прекарвайте време с тях и си правете компания, ако искате Лъвът да ви търси и мечтае за вас, когато не сте наоколо. Ангажирайте се с него, ако искате да го задържите, и се опитайте да съответствате на неговата интензивност в леглото.

Бъдете позитивни

Лъвовете търсят партньор, който се радва и прегръща живота. Те са весели, щастливи хора с положителна перспектива – в края на краищата Слънцето управлява този знак. Изглежда очевидно, че биха искали да бъдат с някой, който възприема света с най-голяма положителност. Запазете оптимистично отношение и винаги гледайте от добрата страна на нещата, докато сте около вашия Лъв. По този начин, дори и да не присъствате, добрата ви аура ще го накара да му липсвате.

Вече имате уменията, от които се нуждаете, за да държите вниманието им фокусирано върху вас. Надяваме се, че сте научили всичко, което искате да накарате един Лъв да стане луд по вас.

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Зодиите, които постоянно обвиняват себе си, за да спечелят симпатии

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе