Три неща, които трябва да изхвърлите от дома си

Три неща, които трябва да изхвърлите от дома си
Идеи за дома

Три неща, които трябва да изхвърлите от дома си

Да изхвърлите някои неща от дома си или от живота си понякога не е толкова просто. Причината е, че всички обичаме да държим определени предмети близо до нас, без значение колко счупени или повредени са те. Просто те имат определено сантиментално значение.

От счупени вази и напукани чинии до скъсан килим или неудобна дреха – рядко ние или нашите майки бихме ги изхвърлили. Защото кой знае кога ще ни потрябват, нали? Въпреки това, има някои неща, които човек не трябва да държи в дома си. Вероятно ще попитате защо. Смята се, че те носят негативност, униние и лоши вибрации в дома ви.

Ето и три неща, които задължително трябва да изхвърлите, ако са в дома ви:

Мъртви растения

Да признаем, не са много хората, които държат мъртви растения в дома си. Има обаче и такива. Някои от тях няма да имат нищо против да ги запазят за ден или два, с надеждата да се върнат към живот отново. Друга причина може да е, че просто защото ги мързи да го направят в момента . Въпреки това, задържането на мъртви растения в дома може да изпълни къщата ви с негативна енергия и стрес. Така че за предпочитане е да изхвърлите всички мъртви растения, ако има такива, и то точно сега. Тук не говорим само за любимото ви цвете, подарено ви от специален човек, а и за всички саксии.

Счупени или напукани огледала

Повечето от вас вероятно ще имат това едно огледало в домовете си, което има поне една пукнатина в ъглите си. И нямате нищо против то да стои там. Вероятно си мислите, че повредата не е толкова голяма и нищо не пречи да продължите да го ползвате. Въпреки това, човек никога не трябва да държи счупени или напукани огледала у дома. Без значение колко ценни са те за вас, трябва незабавно да ги изхвърлите. Опасно е да ги държите, защото някой може да се пореже на тях. Освен това счупеното огледало се отразява негативно на обстановката в дома ви. Все пак не е случайно, че хората са казали, че счупеното огледало носи седем години лош късмет. Не сме чак толкова суеверни, но въпреки това, не е добре да го държите в дома си.

Снимки или предмети от декора, които изобразяват мъртви същества

Много от нас са почитатели на доброто изкуство, независимо под каква форма. И понякога любимото ни произведение на изкуството може да изобразява мъртво същество. Докато някои казват, че това е изкуство и няма нищо общо с реалния живот, други спорят, че може да излъчва лоши вибрации. Въпреки че смъртта определено е естествен процес и част от нашия живот, няма нищо лошо в това да сме на по-сигурната страна. Така че, ако имате някакви произведения на изкуството, които изобразяват мъртви същества, по-добре е да изхвърлите тези неща от дома си. Ако имат сантиментална стойност, то поне ги дръжте на място, където няма пряк контакт с ежедневния ви живот. Защото в крайна сметка той се влияе от средата, в която живеете. Така че, уверете се, че средата в дома ви е положителна, щастлива и мотивираща.

Tagged , ,
на горе