Шестте зодии, на които най-малко да вярвате

Шестте зодии, на които най-малко да вярвате
Астрология

Шестте зодии, на които най-малко да вярвате

Всяка една стабилна връзка е изградена върху доверие, затова е важно да вярвате на партньора си, както и той на вас. За целта обаче е нужно да имате еднакви приоритети в живота и еднакви цели. Последователност, състрадание и надеждност са малка част от нещата, който се изискват. Това дали някой ще спази думата си и ще бъде верен, зависи от неговия характер и възпитанието. Астрологията обаче също има важна роля.  Чрез нея може да разберете кой ще бъде най-добрият или най-лошият партньор за вас.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Затова ви представяме и шестте зодии, на които най-малко да вярвате, като ги подреждаме във възходящ ред по степен на недоверие.

Водолей

Въпреки че е известно, че Водолеите сред най-честните зодии, това далеч не означава, че може да им вярвате сляпо. Родените под този знак имат големи амбиции и искат да постигнат целите си. Те обаче все не правят важните крачки, за да направят това реалност. Малките детайли са нещото, което им убягва. Обикновено Водолеите са повече аналитични, отколкото емоционални. Той се опитва да крие дълбоко в себе си чувствата си и затова трудно може да бъде разгадан наистина.

Едно от негативните качества на Водолеят е егоизмът, който понякога се проявява. Именно това кара този знак да поставя своите нужди пред тези на другите и затова често не може да вярвате на искрените му намерения.

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Дева

Девите не се интересуват от това да мамят другите или да настъпват хората, за да ги изпреварят. Това ги различава от много от другите зодии. Родените под този знак са трудолюбиви и предпочитат да се борят, за да постигнат това, което искат.

Това ги прави изключително надеждни за най-близките им хора. Те обаче не допускат лесно някой до себе си. Ако ги нараните с нещо или предадете доверието им, те няма да ви го простят. Те не лъжат, защото смятат това за подло. Но в същото време са готови да изкривят всяка информация, за да я представят така, както им е удобно на тях.

Риби

Сладък, мечтателен и замислен знак. Тези хора на пръв поглед са отворена книга за всички в зодиака. Всеки ги обича. Ще попитате какво правят тук. Веднага отговаряме. Те често влизат в конфликт с останалите заради непостоянното си настроение. Вместо обаче да разрешат споровете, те просто се опитват да избягват хората, които ги дразнят. Това често води до напрежение, особено в работна среда. В непринудена обстановка едва ли ще имате проблем с тях, но иначе е малко трудно да вярвате сляпо на този знак.

Овен

Овенът е естествен лидер и иска да успее във всичко, което прави. Тези хора имат амбиция да с най-добрите и най-умните във всяко свое начинание. Те имат изключително конкурентни характери и са готови да преминат през всеки, застанал на пътя им. Това ги прави изключително безмилостни с хората, които не харесват. Да, с приятелите си те имат друга страна. Ако обаче стоите между Овен и това, което той иска най-много, определено сте в опасност.

Открий с лекота пътят към щастието

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Красиви цитати, които ще те накарат да се замислиш за чудото, наречено Живот

Вдъхновяващи цитати за живота и още нещо…

Четирите зодии с най-чисти сърца

Близнаци

Близнаците са естествено комуникативни и лесно се приспособяват във всяка компания или обстановка. Те могат да се вписват дори и сред непознати, тъй като харесват новостите в своите връзки и приятелства. Много трудно обаче е да разберете какво наистина мислят. Това е така, защото те лесно менят настроенията си, което е обяснимо поради двойствената им природа. Така че, ако ще разчитате на Близнаци за нещо важно, не трябва да му вярвате на 100%. За всеки случай се подсигурете и с алтернативна опция.

Стрелец

Стрелците са едни от най-отворените и прями хора в зодиака. Склонността им често да сменят кариери, групи приятели и жилища им дава различен поглед върху живота. Стрелците обаче често се интересуват прекалено много от живота на другите, без в действителност да имат работа там. Може да им споделите нещо, но те не могат да пазят тайни. Ето защо не трябва да вярвате, че това ще остане между вас. Те няма да ви съдят, но са готови веднага да разкажат това, което сте им доверили. Именно това е причината родените под този знак да са на върха в тази негативна класация.

Разбира се, много пъти сме ви казвали, че всеки човек е индивидуален и може да се различава от описанието за зодията му. Астрологията обаче ясно показва какви са тенденциите за всеки знак и дори да има изключения, общата картина наистина е такава.

УСПЕХ и ЩАСТИЕ през следващата седмица за 4 зодии

И мъжете заслужават грижа и любов! И те имат нужда от подкрепа

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе