Как да впечатлите шеф от зодия Лъв
Астрология

Как да впечатлите шеф от зодия Лъв

Винаги е било изпитание за всеки работник да впечатли своя шеф, а това е от съществено значение. Причината е, че когато началникът ви има хубаво мнение за вас, ще показва добро отношение, а може дори да ви повиши за качествената работа, която сте свършили. Понякога обаче вашият ръководител може да има по-труден характер и каквото и да правите в работата си, той да не го забелязва. Така например едни от най- трудните за впечатляване шефове са тези, които са представители на зодия Лъв. Ето няколко начина как да спечелите тяхното внимание по добър начин:

Показвайте уважение. Макар по подразбиране да трябва да уважавате всички ваши колеги в офиса, това важи в още по-голяма степен, ако шефът ви е от зодия Лъв, тъй като той най-много цени това. Лъвовете търсят някой, който уважава, както околните, така и себе си, държи се добре в офиса, работи усилено и може правилно да разпределя времето си.

Практикувайте самодисциплина. В съответствие с уважението към това, което правите, идва и нуждата да имате дисциплина на работното място. Това означава не само да поемеш инициатива, за да си свършиш добре работата – както когато шефът ти Лъв те наблюдава, така и когато работиш самостоятелно, но също така да имаш силата и фокуса да маневрираш през неочаквани периоди на турбуленция също. Мениджърите Лъвове ценят практичността и дългосрочния ангажимент към работата.

Ласкайте го. Лъвът обича добрия комплимент, когато идва от сърце. Той иска служители, които могат да признаят упоритата работа, която полага редовно, както и неговия опит и лидерство. Малко ласкателство, когато е в правилното време, може да е много важно. В никакъв случай обаче не прекрачвайте границата и не започвайте да се подмазвате, защото това ще има обратен ефект.

Споделете умни нови идеи на масата.  Лъвът в ролята си на шеф  почти винаги ще оцени проактивен служител, който излага свои собствени идеи за подкрепа на бизнеса. Той търси някой, който да го впечатли с иновативна и свежа перспектива, която може да внесе нова жизненост в неговата компания, особено ако нещата са в застой напоследък. Лъвът също може да бъде в собствена експериментална фаза  и да измисля нови идеи, които може да не изглеждат веднага разбираеми за другите. Ако можете, стремете се да окажете подкрепа в това отношение и вижте как бихте могли да му помогнете да създаде осъществим план за изпълнение на тези нови концепции. Така определено ще му се издигнете в очите.

Бъдете естествени. Подходът за впечатляване на Лъв, който включва изцяло работа, няма да проработи. Вместо това използвайте част от своя чар, за да спечелите симпатиите на началника си. Макар да изглежда строг понякога, той също не иска работният му ден да мине без поне няколко минути смях и запомнящи се разговори. Дайте възможност на вашия мениджър Лъв да ви опознае такива, каквито сте извън офиса . Това ще ви помогне да създадете приятелски отношения с него, а това също е много важно. Да го попитате за неговия уикенд или дали иска да прекарате известно време заедно извън работното време, независимо дали е просто обяд или пътуване с кола, ще му разкрие нова ваша страна и ще му позволи да ви се доверява повече.

Разбира се, към всеки човек трябва индивидуален подход, но това са някои добри насоки, които може да следвате за начало.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе