5 пикантни интимни пози, с които да влудите вашият партньор в леглото

да влудите вашият партньор в леглото
Любов и партньорство

5 пикантни интимни пози, с които да влудите вашият партньор в леглото

Искате да влудите вашият партньор в леглото или просто да опитате нещо различно и вълнуващо? Ние, от екипа на списание HappyWoman.bg, сме тук да ви помогнем как да изживеете една влудяваща и удовлетворяваща нощ с любимия ви човек.

Какво прави една жена добра в леглото

Петте зодии, които са най-страстни

Как да го възбудиш без дори да го докоснеш

Ето нашите предложения с интимни пози, с които да влудите вашият партньор в леглото:

 

Пищящ мисионер

Нека задръжките ви паднат сега! Най-важното освободете се от всички стари спомени от онези невинни времена и всичко, което сте пробвали до сега е ритмично нагоре-надолу, навътре и навън. Вместо това създайте ново изживяване и влудите вашият партньор в леглото. На класическата поза мисионер ще ви представим малки корекции и идеи за влудяващо изживяване и проникване.
Вместо да разширите краката си, поставете краката на партньора си да стъпят на тялото ви, за да позволите взаимно докосване. Допълнителното усещане може да повиши възбудата – и влажността – за по-приятно изживяване. Позата също така ограничава колко дълбоко може да проникне, което възможност да помогне за предотвратяване на болка. Поставянето на възглавница под бедрата, така че таза да е леко повдигнат прави по-лесен и удобен достъп до входната точка — и простатата! С тази интимна поза лесно ще влудите вашият партньор в леглото.

Полагане на възглавница

Второто ни пикантно предложение как да влудите вашият партньор в леглото:
Легнете върху възглавница, като поставите таза си върху нея за по-голяма опора. Свийте коленете си, така че да можете да повдигнете таза си нагоре и разтворете краката си достатъчно, за да позволите влизане.
Тази позиция ви позволява да регулирате и контролирате дълбочината.

Езда в залеза

Поемете контрола и се качете на отгоре. Тази интимна поза е идеална за уютни моменти, защото позволява интимни целувки и взиране в очите. Що се отнася до комфорта, вие диктувате ритъма и дълбочината на проникване, така че разклатете таза напред-назад или нагоре-надолу, както ви е удобно и влудете вашият партньор.

Облегни се на мен

Интимността в изправено положение не изисква голямата сила, която може би си мислите, но със сигурност така ще влудите вашият партньор. Всичко, от което се нуждаете, е маса или стена, на която да се облегнете.
Застанете един срещу друг, качете крака си около неговите за опора. Създайте удобен ритъм. Ако можете да намерите удобен ъгъл за проникване. Опитайте и изживейте една влудяваща и удовлетворяваща интимност с любимият партньор.

Странично гушкане

Лежането на една страна вече осигурява удобна отправна точка, която ви позволява или да се обърнете един срещу друг за вагинално проникване или с лъжица за вагинално или анално проникване.

Ако правите лъжица за влизане отзад, използвайте задните си части, за да контролирате дълбочината и темпото, така че да се чувствате добре и двамата. Използвайте ръката си като буфер между вас и вашия партньор, за да запазите дълбочината на вашата зона на комфорт.

Знаем, че да правите любов с вашия любим човек ви носи наслада и незабравими емоции.
Ако сме успели поне малко да ви разпалим…очаквайте още пикантни интимни пози, с които да влудите вашият партньор в леглото.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе