Как да влезете във форма за коледните празници?

Как да влезете във форма за коледните празници?
Добра форма

Как да влезете във форма за коледните празници?

Коледните празници наближават, а всеки иска да изглежда добре и да е във форма, когато настъпят празничните дни.Въпреки че все още не е започнал последният месец от годината, във въздуха започват да се прокрадват мисли за коледни трапези, уютна атмосфера…

А пък за някои идва време и за коледни партита и щури забавления. Със сигурност искате да изглеждате и да се чувствате добре, когато дойде моментът за всички снимки и публикации в социалните мрежи. Затова не губете време, а започнете отсега вашата програма. Ето и няколко съвета, които ще ви помогнат да влезете във форма за нула време:

Как да влезете във форма за коледните празници?

Червени хромирани нокти- тенденция 2023 за празничен маникюр

Магията на Коледа: 5 коледни цветя за късмет у дома

infomax-logo-50-15-HW Емил Кошлуков: Ето защо Канал 4 обяви как Фейсбук вече ще ви таксува по 4,99 долара

Как да влезете във форма за коледните празници?

1. Яжте преди да тръгнете

Когато станете прекалено гладни, започвате да жадувате за повече храна, ядете твърде бързо и в крайна сметка правите грешен избор на храна и ядете твърде много от тях.

Така че, преди да отидете на парти или събитие, хапнете нещо. Вероятно ще стигнете до там и така или иначе храната няма да бъде сервирана няколко часа. Така че ще бъдете там, общувайки и стоейки наоколо, може би ще пиете чаша вино (което ви прави още по-гладни), а след това, когато храната излезе, няма да можете да се контролирате. Така че вземете лека храна или лека закуска, преди да излезете. Най-добрият вариант е малко постни протеини, здравословна мазнина или малко зеленчуци, за да сте във форма за коледните празници.

2. Пийте вода

коледните празници
Как да влезете във форма за коледните празници?

Повечето хора вече знаят, че пиенето на вода през летните горещини е важно, но да се накарате да пиете достатъчно вода, когато времето се охлади, е друга история. Поддържането на хидратация през по-хладните месеци може да потисне апетита ви, да поддържа кожата ви красива и дори да засили метаболизма ви. Бъдете във форма за коледните празници, като пиете много вода.

Питейната вода може:

Увеличава силата на мозъка и осигурява енергия.

Насърчава здравословното управление на теглото и загубата на тегло.

Измиете токсините.

Подобрява тена Ви.

Поддържа редовността.

Подсилва имунната система.

Предотвратява главоболие.

Предотвратява крампи и навяхвания.

3. Яжте чисти храни

коледните празници
Как да влезете във форма за коледните празници?

Начин номер едно да се почувствате по-добре за кратък период от време? Изчистете диетата си. Започнете, като замените обработената храна с естествени, минимално обработени съставки. Когато се съмнявате, изберете естествени цели храни със съставки, които можете да произнесете!

Да се ​​поглезите е абсолютно необходимо за устойчив успех – особено през празниците.
Не пропускайте храненията, особено закуската! Въпреки че може да бъде изкушаващо да пропуснете определени хранения, вярвайки, че ще компенсирате лакомствата, които сте консумирали предишния ден, не го правете, защото това само ще доведе до контрапродуктивни резултати. Чистите храни ще ви помогнат да влезете във форма за коледните празници.

4. Пийте с умереност

коледните празници
Как да влезете във форма за коледните празници?

Изследванията показват, че както мъжете, така и жените, които пият умерено, са по-малко склонни да страдат от затлъстяване, отколкото непиещите. От друга страна, повече от умереното пиене е свързано с по-голям риск от наднормено тегло или затлъстяване. И така, какво точно е умереността? За една жена това е не повече от една стандартна напитка на ден или две за мъж. Въздържането през седмицата и изпиването на 7-14 питиета през уикенда не се счита за умерено пиене. Не прекалявайте с алкохола преди коледните празници.

5. Бъдете активни

коледните празници
Как да влезете във форма за коледните празници?

Все още трябва да изпълнявате своята фитнес рутина, когато е възможно, и ако не можете да направите това, просто ходете повече, паркирайте колата си на известно разстояние от магазина или просто използвайте стълбите!

Намирам бързото ходене за много по-забавно от ходенето до подходяща фитнес зала, 6:30 сутринта също е страхотно време; сутрешният въздух е чист и свеж, тихо е и със слушалките не осъзнавам колко време съм ходил. Понякога дори стигам до джогинг вкъщи!

След като се върна у дома, това са коремни преси, коремни преси и повдигания на краката.
Започването на почивния ден с 30 – 45 минути упражнения също препозиционира ума ми, като резултатът е, че се движа по-положително в умствената сцена. Също така е страхотно, защото ме кара да осъзнавам повече храната, която ям, след като започна деня с изгаряне на мазнини. Спортът ще ви помогне да влезете във форма за коледните празници.

Tagged , , , ,
на горе