10 грешки, които жената Водолей прави във връзките си - Щастливите жени - HappyWoman.bg

10 грешки, които жената Водолей прави във връзките си

10 грешки, които жената Водолей прави във връзките си
Астрология Любов и партньорство

10 грешки, които жената Водолей прави във връзките си

Когато една жена в влюбена, тя може да направи някои грешки във връзките си. Влюбеният Водолей например се чувства така, сякаш винаги е с най-добрия си приятел. Заедно с него ще поставя бъдещи цели. Тази жена ще го подкрепя винаги, когато той нужда от нея и никога няма да спре да го държи в мислите си. Понякога дори може да го изненада приятно, като покаже по-нежната си страна. Въпреки това, Водолеите често допускат и грешки във връзките си. Планетите пък могат да бъдат златна мина на знания по отношение на запознанствата и любовните взаимоотношения.. Всеки знак е вероятно да направи подобни грешки, докато е във връзките си

Така че, в случай че ви е трудно да разберете любимия си от зодия Водолей или пък вие самите сте от тази зодия, продължете да четете.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какви са някои грешките, които жените жената Водолей прави във връзките:

Тя бяга от емоционална привързаност

Дамите с тази зодия ценят времето си сами преди всичко, за да предотвратят чувството на безполезност. Често това става за сметка на нуждата на партньора от близост. В контекста на романтиката това означава, че те не обичат да се придържат към традиционните правила на връзката и твърде бурните чувства.

Тя се страхува от правилата в отношенията

Водолей е знакът, контролиран от непокорната планета Уран. Ето защо за тези жени може да е обезпокоително да влязат във връзка с много строги изисквания и срокове. Водете открити дискусии за това, което ви кара да се чувствате комфортно, дори и да е нетрадиционно, ако сте Водолей. Вие и вашият съпруг можете и трябва да определяте свои собствени правила във връзката си.

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Тя дава смесени сигнали

Жените от зодия Водолей искат да нарушат нормите и да проправят собствените си пътища. Тази черта се простира до техните романтични връзки. Този социален знак придава висока стойност на създаването на приятелска основа с партньорите. Но те са склонни да дават смесени сигнали и рискуват да бъдат поставени в приятелската зона поради това. Това е една го големите грешки, които жената от тази зодия прави във връзките си.

Лесно се чувства ограничена и не може да се справи с прилепването

Водолеите по природа са независими и предпочитат да следват собствения си път. Те не могат да понесат да бъдат задушени от прилепчив партньор или ограничени от очакванията на другите във връзките. Ако сте Водолей и започвате тепърва да излизате с някого, уверете се, че съобщавате нуждата си на него. Това, че искате емоционална дистанция и достатъчно време насаме трябва да бъде казано по ясен и деликатен начин. Това е важно, за да предотвратите неправилно общуване в бъдеще.

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Тя подхожда към любовта от научна гледна точка

Това също е грешка. Това, което прави Водолеите толкова умни хора, е тяхната нужда да оспорват статуквото и да търсят разумни решения. Винаги обаче подходът към любовта от чисто научна гледна точка може да намали част от привлекателността на романтиката. Ако Водолеите се научат да оставят емоциите си да текат, вместо непрекъснато да се опитват да ги рационализират, те ще се забавляват повече в отношенията.

Те винаги твърдят, че не са виновни за нищо

Понякога тези жени могат да бъдат упорити в своите вярвания и да имат склонност да мислят, че винаги са прави във връзките. Въпреки това, способността да се вземат предвид гледните точки на другите е от съществено значение за щастливия брак. Така че ако сте жена Водолей, опитайте се да не бъдете прекомерно лицемерни към собствените си вярвания.

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Тя забравя миналото напълно

Една от сериозните грешки на жените от зодия Водолей е да не се учат от грешките от миналото си. Това понякога може да доведе до това, че хората ги повтарят отново и отново. Въпреки че е полезно да използваме далновиден и иновативен подход, взаимоотношенията често изискват да помним и старите неща. Жените от зодия Водолей трябва да положат усилия да признаят ползата от поглеждането назад от време на време.

Понякога тя превръща романтиката в платонизъм

Единадесетият дом на зодиака, който е свързан с общността, приятелствата и работата, е свързан с Водолей. Но жените от тази зодия трябва да внимават да не изглеждат платонични, докато се опитват да бъдат романтични.

Прекалено ориентирани към бъдещето

Като въздушен знак, Водолеите са склонни да мислят по-концептуално от другите знаци. Това понякога може да доведе до прекомерно мислене във връзките. За Водолея е от решаващо значение да не бъде зает с натрапчиви идеи за потенциална динамика на връзката. Разрушаването на този модел може да стане възможно, ако останете внимателни към настоящето.

Избор на социалния живот пред любовния

Това е опасна грешка във връзките, която много модерно настроени жени от зодия Водолей могат да правят. Тъй като е приятелски ориентиран знак, Водолеят вероятно ще бъде активен в социални организации, професионални партньорства и обществени дейности. Това може да добави много енергия към любовните отношения. Те обаче трябва да внимават да не поставят изискванията на романтичните си връзки пред социалните си дейности. Романтичният им живот ще функционира по-гладко, ако успеят да постигнат баланс.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица