Визуален тест: На какъв етап от развитието си е вашата връзка

Визуален тест: На какъв етап от развитието си е вашата връзка
Психология

Визуален тест: На какъв етап от развитието си е вашата връзка

Ако искате да анализирате по-дълбоко любовната си връзка, тогава определено трябва да направите този тест. Не забравяйте, че нашето подсъзнание знае много повече, отколкото можете да си представите. Свържете се с него визуално и ще получите точен отговор.

Правила за провеждане на теста

Опитайте се да изключите всички странични мисли.

Мислете за себе си и за своята половинка.

Разгледайте внимателно бурканчета.

Изберете буркан интуитивно, осланяйки се на вашите усещания.

Отговори на теста:

Какво означава вашият избор?

Червен буркан

Ако изборът ви е този буркан, значи връзката ви не е сериозна. Изпитвате силни чувства, но това все още не означава нищо. Опитайте да се насладите на момента, отпуснете се и се радвайте на изживяването. Още не сте готови да продължите към следващия етап.

Жълт буркан

Вие сте във фаза на вълнуваща, романтична връзка. Може би сте били заедно от дълго време, но сега е точно периодът, в който си давате повече топлина и нежност. Поддържайте това състояние възможно най-дълго. Романтични срещи, приятни изненади – всички тези „малки неща“ ще ви дадат нов поглед върху връзката ви. Това е, което ще ви доведе до стабилен и силен съюз.

Виолетов буркан

В момента получавате много повече от сродната си душа, отколкото вие самите й давате. Вашият партньор се отнася с голямо разбиране към вас, така че му благодарете. Също така започнете да показвате същите топли чувства към него! Това ще укрепи връзката ви.

Зелен буркан

В момента връзката ви е на кръстопът и това е един много важен етап от взаимоотношенията с партньора ви. Задава се нов период и какъв ще бъде той, зависи само от вас! Сега ще ви бъде полезно просто да изключите емоциите си и да се опитате да анализирате всичко, което се случва между вас. След това трябва да вземете решение – или задълбочете отношенията си с партньора или ги прекратете.

Tagged , ,
на горе