Визуален тест: Изберете обувки и разберете като каква се чувствате в момента – властна кралица, очарователна принцеса или слугиня

Визуален тест - властна кралица очарователна принцеса или слугиня
Психология

Визуален тест: Изберете обувки и разберете като каква се чувствате в момента – властна кралица, очарователна принцеса или слугиня

Като каква се възприемате в живота – властна кралица, очарователна принцеса или слугиня? Определете моментното си състояние на духа с този визуален тест.

Всичко, което трябва да направите е да си изберете чифт обувки – разглеждайте ги в продължение на 5 секунди и решете кой ви харесва най-много.

Визуален тест - властна кралица очарователна принцеса или слугиня

Отговори на теста

Бежови обувки

Можете да се поздравите, защото в живота си се чувствате като истинска кралица. Свикнали сте с факта, че мъжете ви се подчиняват безпрекословно и изпълняват всичките ви капризи. Обичате да приемате скъпи подаръци и да посещавате изискани места. Харесва ви да бъдете глезена, да ви се обръща по-голямо внимание, отколкото на другите, както и обожавате винаги да сте в центъра на вниманието. В този случай е хубаво да се ориентирате към богат мъж, който ще задоволява всички ваши желания.

Бежови обувки

Независимо от възрастта си, вие се чувствате като вечно млада принцеса. Вашата наивност и красота очароват мъжете, които са около вас. Във връзката предпочитате да дадете водещата роля на мъжа, но това не ви пречи да манипулирате перфектно своя „рицар“ и да получите всичко, което искате от него!

Но внимавайте, защото не всички мъже харесват образа на вечно младата принцеса, особено когато става дума за дами в зряла възраст. Както се казва, за всичко си има време, така че не мислите ли, че е крайно време да се превъплътите  в „кралица“? Ще ви отива.

Черни обувки

Вие сте възпитани по такъв начин, че предпочитате да се подчинявате напълно на любимия си мъж. В очите на много представители на силния пол вие сте идеалната съпруга, защото се грижите за дома и децата си, дори и когато е в ущърб на вашите желания.

Можете да бъдете поздравени за такава саможертва, но рано или късно трябва да смените тактиката, защото има опасност да започнат да ви приемат като даденост. Опитайте се да не забравяте за собствените си нужди и желания, за да поддържате самочувствието си на правилното ниво.

Както можете да видите, всяко състояние на ума има своите достойнства и недостатъци. То може да бъде променено във всеки един момент, така че, след време опитайте отново да се позабавлявате с този тест. Може би ще харесате друг цвят обувки.

Tagged ,
на горе