везни-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

ВЕЗНИ-хороскоп за август 2023

Везни-хороскоп за август 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Везни? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Везни-хороскоп за август включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

РАК-хороскоп за август 2023

ЛЪВ-хороскоп за август 2023

Везни-хороскоп за август 2023: обща прогноза

Везни-хороскоп за август 2023

Везни-хороскоп за август: През този месец вашата основа ще бъде давам и получавам. Бъдете внимателни към случващото се, не пренебрегвайте съветите на други хора, но не забравяйте, че откровеността и лековерността сега не са най-добрите ви спътници. Съществува риск от проблеми с нежелани последици. Сдържайте емоциите, не бързайте, оставете всичко да върви по своя път. Когато му дойде времето, всичко ще си дойде на мястото от само себе си. И не бързайте да изгаряте мостове, умерете малко амбициите си и дръжте гордостта под ваш контрол.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Приемам и отвръщам с благодарност!“

Везни-хороскоп за август 2023: здравен хороскоп

Везни-хороскоп за август: През август ще ви трябват много психически и физически сили. Имунната система не е в най-добро състояние, така че не пренебрегвайте първите признаци на неразположение. Слушайте тялото си и незабавно отстранете причините за дискомфорта. Не забравяйте, че вашето благополучие до голяма степен зависи от вашата психическа нагласа, така че не се концентрирайте върху обиди, не търсете виновниците за вашите грешки и проблеми отстрани.

Везни-хороскоп за август 2023: любов и взаимоотношения 

Везни-хороскоп за август 2023

Везни: В живота на семейните Везни всичко е относително стабилно. Препоръчително е да не излизате от утъпкания път, да обръщате по-малко внимание на домашните дреболии и да намалите изискванията, тъй като през втората половина на месеца има голяма вероятност ревността да ви покрие. Роднините също няма да останат длъжници – тяхната чувствителност ще се изостри, така че дори безобидният флирт може да предизвика у тях остра реакция.

Младите и свободни Везни са съветвани от звездите, да пропускат своето щастие. Хороскопът ви за август предвещава, че феновете няма да имат край. Обещава се запознанство с красиво ухажване и романтични приключения.

Везни-хороскоп за август 2023: финансов и работен хороскоп  

Везни: В професионален план е дошло време за прилагане на натрупания опит. Предишните неразрешими проблеми ще изчезнат без следа и зелената светлина ще светне на всички работещи пътища. Почти през целия месец ще бъдете в състояние на творчески подем. Искате да преместите планини, за да се изкачите до самия връх на кариерната стълбица. И все пак се настройте на системна и усърдна работа. Сега успехът в работата до голяма степен зависи от вашето настроение и вяра в способностите ви. Пригответе се за факта, че във всички работни въпроси управлението ще бъде във вашите ръце. Не се отказвайте, дори ако това означава да поемете допълнителни отговорности.

Търсещите работа трябва да разгледат по-отблизо творческите специалности, свързани с театъра, дизайна и красотата. Именно от тук се очакват финансовите потоци през следващите няколко месеца. Така че, не забравяйте да намерите своята ниша.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Бъдете светлина за другите хора! Така можете да направите щастливи не само другите хора, но и себе си. Изборът е ваш, от вземането на твърдото решение да кажете „Благодаря“ на всички, от бармана в кафенето до продавача в магазина, до решението да станете доброволец в кауза. Опитайте се да бъдете светлината в края на нечий тунел!

Везни-хороскоп за август 2023: Таро-прогноза

Осмица жезли е страхотна карта. Тя ви дава команда „Пълна скорост напред!“, така че, пълен напред с отворени платна. Периодът на стагнация и принудителни забавяния приключва: очакват ви добри новини, плавен и бърз напредък по всички въпроси. Вие сте пълни с енергия и точно сега можете да започнете цикъл от уелнес упражнения, за да подобрите физическата си форма. Натрупаният през този месец опит ще допринесе за разширяване на мирогледа. В любовната сфера картата обещава страст, която ще остави дълбока следа в сърцето. Във всеки случай в живота ви ще се появят нови приятели и познати.

Везни-хороскоп за август 2023: астрологичен съвет 

ВЕЗНИ-хороскоп за август 2023

Везни: Това е преходно време. Бъдете много внимателни, действайте дискретно. Скрийте силата си и се адаптирайте към всичко, което ви застане на пътя. В никакъв случай не налагайте волята си, тогава ще има успех и просветление. Обърнете внимание на малките неща и стойте долу, независимо какво се случва. Сега не е моментът да предприемате нещо голямо или да ръководите другите. Усърдието и благоразумието ще отворят пътя към истинското величие. Фокусирайте се върху детайлите.

ДЕВА-хороскоп за август 2023

ВЕЗНИ-хороскоп за август 2023 Зодии и интериорен дизайн

Tagged , , ,
на горе