астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 7 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Днес е важно да обърнете внимание на вътрешния си свят – докато не постигнете баланс и хармония, ще привличате онези хора, които ще ви посочват „слабите“ места.

Липа – какво не знаем?

Жълт кантарион – Лекът за 99 болести

Астрологичен съвет за 7 юли 2023 Не изхвърляйте тези неща – използвайте ги

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: ако наистина искате нещо със сърцето си, то Вселената ще ви помогне за неговото реализиране. Картината, която „виждате“ в ума си, в крайна сметка ще се превърне във ваша реалност. Бъдете най-великият художник!
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: всички капани и препятствия в работата могат да бъдат заобиколени от тези, които „чувстват със сърцето си” какво трябва да се направи. Тези, които се доверяват на интуицията си, по правило ще постигат значителни успехи в този ден.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: следете внимателно събитията от деня! Слушайте какво говорят другите за вас. Анализирайте всичко, което се случва около вас. И ако днес не ви е удобно – променете отношението си към живота и вътрешната нагласа! Денят ще премине леко за тези, които са спокойни и умерени.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: седнете в удобна позиция, затворете очи, дишайте дълбоко и премерено, за да се отпуснете и да прогоните страничните мисли. Фокусирайте се върху областта на сърцето и се свържете с вашия Божествен център.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: не се поддавайте на моментни желания и идеи, ако могат да повлияят на живота ви. Днес е трудно да вземете правилното решение, защото вълнението, което ще бъде вътре, може да противоречи на вашите приоритети и ценности. Но ако решението е узряло дълго време и се появяват възможности, тогава действайте.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: ако не обичате себе си, човек, който не знае как да обича, ще бъде привлечен в живота ви. Ако сте зависими от чуждо мнение, около вас ще има много хора, които се опитват да наложат своята гледна точка.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: обичайте, защото най-голямото щастие в животът е увереността, да се чувствате обичани и обичащи. Не губете кураж, ако не се получава така, както сте очаквали. Божиите планове винаги са по-добри!

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: не осъждайте хората, защото не сте обули техните обувки и не сте минали по техните пътечки. Ако можете да промените нещо към по-добро – направете го! Когато едно нещо се промени, всичко се променя.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: бъдете творци на собствения ви живот. Животът е пътуване, а идеята ваш пътеводител. Радвайте се на чуждите успехи. Само човек, който се радва на чуждото щастие, е истински щастлив.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: давайки любов, грижа и не изисквайки нищо в замяна, вие ще привлечете в живота си онези хора, които ще го оценят и ще споделят енергията си с вас. Допуснете нови хора в живота си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: вярвайте в светлото си бъдеще, защото който е пълен с желания и надежди, вече живее в него. Настройте се на оптимистична вълна, защото оптимистът вижда възможности във всяка ситуация.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: събитията, които се случват днес, ще ви покажат конкретно върху какво трябва да работите. Важно е да се научите да отдавате внимание, топлина и обич, без да очаквате нищо в замяна. Там, където има очаквания, има и чувство за дълг. Не искате да бъдете обичани само защото трябва, нали?
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 7 юли 2023

на горе