астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 5 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: По-добре обърнете внимание на задълженията, които трябва да изпълните. Фокусирайте се върху целите си. Тогава ангелите ще ви донесат точно това, от което се нуждаете, когато сте готови за това.

Според зодията: Кое е най-силното ви качество? Кой е вашият Божествен Дар?

infomax-logo-50-15-HW Виктор Димчев: Не вярвайте на лъжи! Водите на Черно море са кристални

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: ако погледнете през клоните, можете да видите колко ярко грее слънцето. Може да се чувствате изтощени, но въпреки това победата е сладка. Колкото и апокалиптично да изглежда нещо, вие сте героят, който излиза от огъня, като в екшън филм.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: животът може да бъде непостоянен и въпреки, че повечето хора се оплакват от това, не мислите ли, че това е причината да правите това, което обичате? Има вероятност нещата да се развият бързо за вас, така че го направете бързо, но не импулсивно.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: визуализирайте вашите мечти и надежди. Сега трябва да разберете какво точно очаквате от живота и да започнете да планирате активни действия. Никой няма да направи това вместо вас. Разширете границите на вашето възприятие и ще разширите възможностите си.  

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: бъдете смели по пътя. Вашите мисли са капсули от вашата сила. Вашият основен фокус обаче остава чувството за сигурност. Скоро ще дойде моментът да действате според предчувствията си, а дотогава съберете цялата необходима информация, която ще ви помогне.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: ако искате да излезете от дадена ситуация, защо не го направите по най-нежния и състрадателен начин, така че никой да не се чувства неуважаван и пренебрегнат, дори вие. Използвайте своята изобретателност.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: вложете сърцето си в нещо смислено без никакви очаквания и продължете да работите за целите си. Космосът ще ви изненада, когато най-малко очаквате. Пожелайте си нещо и го сбъднете.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: извлечете най-доброто от дадена ситуация и спрете да очаквате възможно най-лошия изход във всичко. Вместо да чакате подходящия момент за действие, свършете основната си работа и направете тази първа стъпка, колкото и трудна да изглежда.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: вие сте щедро надарен, отколкото си мислите, и малкият лукс, който приемате за даденост, може да е нечия мечта. Дори и целият свят да е срещу вас, вие спокойно си вървете с вашия специален човек, знаейки, че независимо от всичко, той е до вас.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: желанията ви се сбъдват, Стрелци! Вие седите върху сандък със съкровища и Вселената е настроена да ви даде това, което ви принадлежи по право. Независимо дали искате да се разделите или да се съберете с някого, вие сте на прав път.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: губите енергия, вместо да се насладите максимално на момента. Нищо не е загубено. Понякога възможността да се чувствате обичани е всичко, от което се нуждаете.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: вашето настояще се нуждае от баланс и хармония, за да можете да поддържате тази инерция за дълъг период от време. Делегирайте всичко, което можете и се фокусирайте само върху най-важните си приоритети.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: трудната ситуация няма да се разреши сама, като се държите сякаш, че не съществува. Но можете да намерите решения, ако спрете да се взирате в проблема и вместо това се огледате. Доверете се на интуицията си, която ще ви насърчава, да се движите в определени посоки.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 5 юли 2023

на горе