Астрологичен съвет за 9 април 2023

Астрологичен съвет за 4 април 2023

Астрологичен съвет за 4 април 2023: Не взимайте повече, отколкото ви трябва. Не давайте повече, отколкото е нужно.”, Петър Дънов

Седмичен хороскоп 3 април-9 април 2023

Дневен хороскоп за 4 април 2023

Любовен хороскоп за 4 април 2023

Най-пленителните плажове в България

Готови ли сте за брак – 4 начина как да разберете

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Сега не е моментът да съдите себе си. Сега трябва да проявите любопитство – какво ще работи и какво не. Промяната на фокуса ще ви помогне да намерите нов курс на действие. По време на експеримента може да откриете, че трябва да преоцените отношенията си с някои приятели. Не всички от тях ще се развиват с вас или ще зачитат вашите интереси.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Денят е благоприятен за закупуване на дрехи, козметика и други неща, за да промените външния си вид. Що се отнася до парите, днес сметката ви може да бъде попълнена от неочакван източник. Ако в момента не се интересувате от пазаруване или пари, опитайте се да направите нещо благородно. Например, дарете средства.

Близнаци 21 май – 21 юни

Обърнете внимание на душевното си състояние. Не е ли време да си починете? И най-добре е да не правите това у дома, а да отидете сред природата, например. Колективният труд също няма да бъде съвсем продуктивен. Добър ден за йога, медитация.

Рак 22 юни – 22 юли

Какво се случва, ако гледате на целия си живот като на празник? Какво се случва, ако приемете и доброто, и лошото с благодарност? Какво се случва, ако се научите искрено да казвате „благодаря“ и „съжалявам“? Тогава в живота ви ще има повече радост и по-малко трудности. Така че просто се опитайте да започнете и гледайте как вашата реалност се променя към по-добро с вас.

Лъв 23 юли – 22 август

Днес е особено благоприятно да се занимавате с духовни практики, да изучавате законите на Вселената – можете да получите напълно неочаквани прозрения и заключения. Молитви, медитации, учене – всичко днес ще ви донесе особена полза.

Дева 23 август – 22 септем.

Няма нищо лошо в това да отделите време за размисъл. Но, когато хората не го приемат, тогава често се случват непредвидени ситуации. Така че, не се изкушавайте да бързате. И не позволявайте на вътрешния си глас да ви убеди, че трябва да решите сега или всичко е загубено.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Всяка мисъл, дума и действие са енергизирани. И тази енергия създава нашата реалност. Съвпада ли това, което мислите, казвате и правите с мечтите си? Не бива да се отказвате от желанията си. Не забравяйте, че колкото повече се разочаровате от провала, толкова повече енергия давате на негативността. Затова се фокусирайте върху успехите, дори и малките.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Осъзнаването на вашата цел ще ви помогне да излезете от състоянието на заблуда. Не позволявайте на депресивните мисли да завладеят емоциите ви. Бъдете нащрек, ако има желание да бъдете невидими. Това също са сигнали, че сте загубили вяра в себе си и сте загубили връзка с онази божествена искра, която е във всеки човек.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Вие привличате повече благословии към себе си от всякога. Продължавайте в същия дух – останете в хармония със себе си и останете верни на своя път. Освен това, не се страхувайте да играете лошото ченге, когато имате нужда. Става дума за търсене на отговорност от хората за действията им или за неетично поведение.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Ако почувствате, че нещо се изплъзва през пръстите ви като пясък, оставете го да изтече. Не можете да се върнете в миналото, когато Вселената очевидно ви тласка към бъдещето. Пуснете се по течението. Приемете вятъра на промяната. Бъдете сигурни, че правите място за нещо много по-голямо от това, което е останало.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Бъдете внимателни към мислите си, защото негативните мисли и емоции, родени днес, могат да растат и да се развият до колосален мащаб. Това е ден за спокойно общуване в кръга на хора, които харесвате – семейство или близки приятели.

Риби 19 февр. – 20 март

Гледате на нещата само от собствената си гледна точка, затова виждате себе си като жертва. Може би, ако погледнете ситуацията от чужда гледна точка, ще видите много нови неща. Например, че вашето поведение може да провокира другия човек. Запазете си възможността за открит и честен разговор.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 4 април 2023

на горе