астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 4 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Добър и обещаващ ден за всякакви проекти. Бъдете упорити и постоянни, не се отказвайте, дори и да не се получи от първия път – това е единственият начин да постигнете успех.

Седмичен хороскоп 31.07.2023-06.08.2023

infomax-logo-50-15-HW Диетата с ниско съдържание на въглехидрати (Low-carb диета): Яжте повече месо, риба, яйца, млечни продукти,

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Прекрасен ден пълен с чудеса. Енергията на магьосника и знанието са „в една бутилка“, което означава, че целият ви опит може да бъде оживен и да започнете нова страница в книгата на живота.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Вашите мисли и думи през този ден ще имат мощна материализация, затова се опитайте да мислите за свое добро. Обърнете внимание – може да се появят съмнения относно вашите собствени знания, умения, опит.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Думите, изречени на глас, имат повишена сила, така че внимавайте за речта си. Пожелайте на този ден на другите това, което пожелавате на себе си. Да се ​​оплаквате от живота е голяма грешка, оплакването е категорично противопоказано!

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Не ограничавайте своите мисли, мечти, спрете да се съмнявате. Действайте и късметът със сигурност ще дойде при вас! За да се движите хармонично в потока на Вселената, е много важно да разберете истинската цел на живота си, която ще ви даде сила, вдъхновение, енергия и щастие.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес в съзнанието ви се формират уникални идеи, мисли, творчески идеи. Обмисляйте внимателно всяка идея, която ви хрумне, или още по-добре я запишете на хартия.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Денят е перфектен и предразполагащ към полезно общуване. И деликатността в общуването не вреди – трябва внимателно да подбирате думите. Но, като цяло, по-добре повече да мълчите и по-малко да говорите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Благоприятно е да направите промени в дейността си, да направите корекции в плановете. Организационните въпроси са много добри през този период. Ако сте натрупали административни проблеми, значи е време да ги разрешите.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес можете лесно да се присъедините към Потока, ако премахнете всички страхове и притеснения, доверите се на вашите пазители и Вселената. Развивайте индивидуалност, независимост, вяра в себе си и своя успех.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Прекарайте деня активно, като не позволявате на ленивостта да въздейства върху инертността. Няма нужда да чакате нещата да вървят сами, докато седите пред телевизора. Действайте и разчитайте на себе си.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Опитайте се да следвате зова на Душата и вътрешните си усещания, но не се поддавайте на изкушения, за които по-късно може да съжалявате. Бъдете внимателни, днес е лесно да се попаднете на чужди влияние и некоректно отношение.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Не пропускайте да обърнете внимание на себе си – купете си интересна книга, направете си подарък или се погрижете за тялото си. Изпълнете дома си с безусловна любов, обградете всички членове на семейството с топлина и грижа, изпълнете го с хармония.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Усещането за грижа ще ви даде енергия на радост и самодоволство, ще вдъхнови творчески процеси не само за вас, но и за всички членове на вашето домакинство. Стремете се да блестите, да обичате, да се грижите, но в същото време премахнете прекомерния контрол над близките, опитайте се да не командвате.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 4 август 2023

на горе