астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 31 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Ако във вашата лична среда преобладават, предимно дружелюбни, щастливи, усмихнати, слънчеви, лъчезарни хора, оптимистично настроени хора, то тяхното отношение автоматично се предава и на вас.

Ефективни техники за справяне с притесненията

infomax-logo-50-15-HW Акад. Дмитрий Лихачов: Вие, българите, сте най-древната от съществуващите сега културни нации в Европа и в целия свят!

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Знайте, че решителността ще ви доведе до успех в дългосрочен план. Що се отнася до междуличностните отношения, изпитвате лекота и плавност. По-дълбоко разбиране на другия и свещената връзка, която споделяте в този живот.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Направете си услуга и очертайте енергийни граници според нуждите. Ако трябва да кажете „не“ на нещо, бъдете постоянни. Не е нужно да обяснявате на другите за какво харчите времето и енергията си. Медитацията ще ви бъде от полза.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Да се ​​научите да работите с хора е част от вашето пътуване тук в земното царство. Ако сте на свободна практика, приемете това като потвърждение, че трябва да използвате силата на сътрудничеството и съвместното създаване.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Заобиколени сте от хора, които внасят топлина и слънце в живота ви и ви напомнят, че домът не е място, а усещане. Това е вашето напомняне да отпразнувате тези връзки по свой собствен начин, лунно дете.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Не пренебрегвайте знаците, които получавате в момента от Вселената, висшите сили ви призовават да възстановите в съответствие с великия план. Да, и още нещо! Не очаквайте големи промени да се случат за една нощ, само защото сте предприели действия.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Понякога страхотна възможност идва сякаш случайно. В други случаи трябва да предприемете активна роля и да направите необходимото. Така че, направете каквото е необходимо, независимо дали актуализирате автобиографията си или ще се обадите на приятел, с когото не сте говорили от известно време.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Вече не е необходимо да си затваряте очите, не е нужно. Да обичате себе си и да се приемете, да израствате и да се развивате в хармония със себе си е важна част от радостта на живота. Помнете, тъмнината присъства във всеки, както любовта, светлината и блясъкът.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Колкото по-свързани сте с вътрешния си център, толкова по-добре ще можете да служите на другите и да изпълнявате мисията си. Не се колебайте, вие сте вълшебни и способни да творите чудеса! Вашият потенциал е огромен, просто трябва да направите крачка.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Решете любовни проблеми днес и си осигурете страхотен ден и страхотна седмица. Финансовото богатство ви очаква, докато никакви медицински заболявания не могат да ви затруднят в този ден.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Нито едно сериозно препятствие не трябва да остава без внимание в личния и любовния живот днес. Служебните предизвикателства ще бъдат разрешени. Както финансите, така и здравето ви ще бъдат на добро ниво.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Любовта витае във въздуха и помага за разрешаването на всички лични проблеми. Професионалният и финансов живот ще бъдат добри. За щастие днес ще имате добро здраве. Възползвайте се от енергиите на този прекрасен, за вас, ден.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Прегърнете творческата си страна, Риби! Вашето духовно здраве е също толкова важно, колкото и физическото ви благополучие. Днес отделете време, за да се свържете с вътрешното си аз чрез медитация, молитва или други форми на саморефлексия. Подхранвайки духа си, ще се почувствате по-здрави и енергични.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 31 юли 2023

на горе