астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 28 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Най-доброто нещо, което можете да направите в момента, за да подобрите живота си, е да продължите да живеете и да продължите напред. Ако ви се струва, че трябва да промените нещо – действайте. Звездите ви съветват, че най-доброто предстои.

Летни къси панталонки – защо не можем без тях?

Астрологичен съвет за 28 юни 2023 Тъмен под – предимства и недостатъци

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: освободете се от обидите и тревогите, които ви карат да стоите неподвижни. Животът е красив, заради душите, които се докосват до него и заради нещата, които го изпълват. Свържете се с душевните си връзки и ги оценете. Грижете се за себе си, близките, растенията си и всичко, с което се чувствате душевно свързани.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: нека миналото си остане в миналото. Когато животът ви поднесе лимони, направете лимонов чийзкейк и му се насладете с любимите хора. Отпуснете се, оставете нещата, които не можете да контролирате, и оставете живота да си тече. Може да е трудно, но понякога е необходимо.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: отне ви известно време, за да се научите да цените себе си: Вселената ви аплодира, защото това не е малко. Послание към тези Близнаци, които се чувстват несигурни: ами ако целта ви е да правите точно това, което правите? Ами ако целта ви е просто да блеснете, където и да сте?

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: събудете се десет минути по-рано, давайки си оптимистичен и енергичен старт на деня. Може би в живота ви има стереотипи, от които е време да се отървете. Можете да живеете с две паралелни цели – семейство и задачи. Красотата е, че колкото и различни да изглеждат, Раците са така загадъчни…

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: разбирането и усещането за единството на всичко може да не ви е било лесно. Когато създавате от пространство на радост, вие го правите моментално и това е точно плодородното време, което сте чакали. Надникнете нежно в дълбоките води и ще видите всичко кристално ясно.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: отворете сърцето си, защото това е единственият начин Вселената да общува с вас. Изобилието скоро ще бъде на ваша страна, просто не забравяйте да държите знанието близо до сърцето си и да оставите нещата, да се случват.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: това е период на дълбоко изцеление и повторно научаване на изкуството на любовта в различните й форми. Опитайте да замените вината с благодарност, че осъзнахте какво не работи или не е работило за вас в миналото.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: можете да бъдете страхотен любим човек, довереник, приятел и водач. Но може би късно сте осъзнали, че не сте толкова добри в това да се обичате напълно. Вашите пазители пристъпват напред, за да ви уведомят, че креативността в ежедневната ви рутина може да бъде точно това, което може да ви държи на крака.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: трансформирайте страховете си в преживявания, които ви движат напред. Това, че сте ярка светлина, която постоянно и търпеливо свети, без значение кой или какво ви изпречи, ви е довело до тук. Сега светите ярко и ясно – почти като парче кварц, което филтрира слънчевите лъчи с уникална яркост.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: гледайте на настоящата фаза като на мост между вашето минало и вашето бъдеще. В многостранния спектър на вашия живот трептят много малки и огромни петънца светлина. Носете това бижу с гордост.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: комбинирайте детското си чудо с уменията за преговори на възрастни, за да създадете малко магия. Водете дневник на нещата, върху които сте работили и се върнете към онази дзен атмосфера, която вдъхновява изцеление и мир. Вселената ви покровителства, изпълвайки вашето съзнание с мъдрост и вдъхновение.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: ако днес може да се почувствате сякаш търсите игла в купа сено, вашите ангели искат да знаете, че когато използвате фенерче, иглата неизбежно ще бъде намерена. Приемете това като сигнал да изковете желязна броня и тръгнете на път, за да покорите света.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 28 юни 2023

на горе