Астрологичен съвет за 27 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Потърсете истинското щастие у себе си. Трудно ще бъдете щастливи, ако разчитате само на външни хора и обстоятелства. Огледайте се и ще видите как щастието е навсякъде около вас.

Астрологичен съвет за 27 май 2023 Предимствата на големите огледала за стена : Как да увеличите максимално пространството?

Indie Nails: лесен маникюр за лятото

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Признайте какво чувствате. Споделете пред доверен човек или опишете на лист хартия, всичко което е във вас. Ако усетите даден ангажимент или ситуация започва да ви изнервя – дайте си почивка. Излезте на чист въздух и се разсейте.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Ако искате да промените животът си, тогава премахнете старите убеждения, защото те ви дърпат назад и ви карат да тъпчете на едно място. Знайте, че това, което приемате за вярно, се превръща във ваша реалност.

Близнаци 21 май – 21 юни

Всички обстоятелства, които се стичат около вас, всички хора и ситуации, на които попадате, са привлечени от самите вас. Осъзнайте, че нищо не е толкова зле, колкото ви изглежда.  

Рак 22 юни – 22 юли

Бъдете мъдрец на собственият ви живот. Бъдете онзи пробуден човек, което е истинската природа на нашето съзнание. Светът се нуждае от нас. Ние сме важни. Единствено вие можете да донесете своя уникален дар на света.   

Лъв 23 юли – 22 август

В трудна ситуация останете спокойни, само така ще успеете да погледнете много по-трезво и реално на това. Това, което ви кара да си мислите, че всичко върви срещу вас и че положението е безнадеждно, е само вашето отношение.

Дева 23 август – 22 септем.

Ако овладеете вашето отношение и спрете да се поддавате на самосъжалението, със сигурност ще си промените живота към по-добро. Ако нещо ви тревожи, седнете и напишете какво точно изпитвате. Опишете подробно всяка ваша мисъл и емоция.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Вместо да хабите енергия да говорите по много, по-добре действайте. А, когато говорите, нека думите ви са заредени с енергията на благодарността. Бъдете искрени. Проявявайте доброта, съчувствие, състрадание. Пазете се от суетата. Това е правилният към себе си и към благоденствието.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Променете някои от ежедневните ви навици. Това ще ви помогне да се справите с нервността и раздразнението. Създайте си дневен график, ако сте претрупани с работа и това ви изтощава, както физически, така и емоционално.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Всичко, което ви се случва в живота, не е в следствие на случайни събития, а на много точни и безпогрешни вселенски закони. Вземете животът си в свои ръце. От вас зависи, дали пред първата трудност в живота ще склоните глава и ще паднете на колене.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Онова, което отхвърляте, защото смятате, че е обикновено съвпадение, може да бъде начало на необикновено вълшебно приключение. Слушайте сърцето си, така ще бъдете в състояние да живеете пълноценно, с усмивка на лице и с прилив на любов в сърцето.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

В моменти на трудности, винаги си напомняйте, че тези моменти ви водят по пътя към вътрешното ви Аз, чрез уроците за душата. Работете активно и неуморно, за да трансформирате всички ваши слабости в най-силните ви, дори мощни, черти от характера.

Риби 19 февр. – 20 март

Ако усещате, че ви е скучно, направете нещо. Защото в този свят винаги има какво да се направи, да се види или да се изследва. Не забравяйте, че скуката може да предизвика депресия, така че, излезте и живейте!
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 27 май 2023

на горе