Астрологичен съвет за 26 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Всяка ваша мисъл ви въздейства. Когато се откажете от мислите, които ви изсмукват силите, ще укрепите себе си и енергийното си поле. Благославяйте дома си с любов. Вложете любов във всяко кътче, така че домът да ви отвърне с любов и топлина.

Астрологичен съвет за 26 май 2023 Идеи за класически и домашен офис според Фън Шуй

Таро прогноза за уикенда 27-28 Май

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Днес е време за вашето вътрешно прозрение. Ще намерите начин да се справите с всички проблеми, които ви тормозят и да намерите чувство на вътрешен мир. Поддържайте връзка с висшия си Аз. Отделете време за медитация. Скоро всичките ви мечти ще се сбъднат. Обърнете внимание на знаците.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Скоро всичко ще се подреди и определено ще е за ваше добро. Не позволявайте на страха и безпокойството да ви убедят в противното. Не забравяйте, че имате способността да създадете свое собствено кътче от рая.

Близнаци 21 май – 21 юни

Започнете да се обичате. Ако не обичате себе си, няма как да обичате и другите. Трябва да разберете и да повярвате, че понякога се нуждаете от съвсем малка мотивация, за да успеете. Трябва да се научите как да създавате по-стабилни емоционални връзки с околните.

Рак 22 юни – 22 юли

Всичко, за което сте се тревожили толкова дълго, е минало и сега има само бяла ивица напред. Не се отпускайте обаче, опитайте се да прекарате времето, което ви е дадено, с полза и да се възползвате от късмета по въпроси, които отдавна се нуждаят от решение.   

Лъв 23 юли – 22 август

Луната покровителства всички, чиято работа е свързана с интелектуална дейност. Можете да повторите куп неща, които сте отлагали за по-късно. Денят е подходящ за всякаква работа. Думите за писане на есета и поезия ще са като извор в съзнанието ви.

Дева 23 август – 22 септем.

Днес звездите ви съветват да помислите за миналото си, да анализирате кои фактори са повлияли на формирането на вашия характер, което се крие под страховете, които са се появили. Може би, след като откриете корена на проблема, ще ви бъде по-лесно да се справите с него и да се справите със случаите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Спрете да търсите в другите доказателство за способностите си. Това вече не е вашата история. Сега вярвайте в себе си и знайте, че сте способни да правите необикновени неща. Останете верни на пътя си, посветете се на саморазвитието и бъдете готови да разгърнете пълния си потенциал.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

За да се преместите в нова реалност, ще трябва да се разделите със старата. Трябва да оставите някои от миналите си преценки и притеснения зад гърба си. Звездите ви напомнят, че Вселената ви подкрепя. Бъдете смели пред лицето на неизвестното.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Ако сте настроени за всякакви рискове, звездите ще ви помогнат. Не забравяйте, че вашата възраст не е нищо повече от число в паспорта ви. Винаги можете да започнете отначало, когато сърцето ви пожелае. Така че следвайте сърцето си и не съжалявайте за нищо.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Не забравяйте, че всеки е красив по свой начин. Невъзможно е да угодите на всички по същия начин, както е невъзможно да се харесате на всички наведнъж. Научете се да цените себе си и да се приемате такива, каквито сте. Научете се да гледате на себе си по нов начин и си простете за моментите, когато не сте оправдали очакванията си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Време е да спрете да култивирате страданието си или да повтаряте истории за това какво не можете да направите и защо. Оставете този потискащ балон. Излезте, почувствайте вятъра в косите си, наблюдавайте формите на облаците. Припомняйте си думите на Ейбрахам Хикс: „Ти си радост, която търси начин да изрази себе си.“

Риби 19 февр. – 20 март

Наблюдавайте как врати, които някога са били затворени, магически се отварят и как хората, които познавате малко, стават вестители на положителната промяна. Седнете, отпуснете се и оставете живота да върви по своя път.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 26 май 2023

на горе