астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 24 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Ако в близкото минало някой ви е обидил – простете му, искрено му пожелайте щастие, това ще послужи като ефективен метод за справяне с негативната енергия, която е била насочена към вас.

Дневен хороскоп за 24 септември 2023

infomax-logo-50-15-HW Мирослав Иванов: Благодаря ти, Лена, за това прекрасно чудо, което ни дари!

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Естественото любопитство, което изпитвате, когато се срещате с хора, чиито представи за живота се различават значително от вашите собствени, често формира основата на нови връзки, защото това е мощен инициатор на желание за опознаване.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Подхождайки към решенията обмислено и донякъде скептично, вие сами градите пътя пред себе си. Така не се влияете от блясъка или опияняващите обещания, а преценявате възможностите си логично, анализирайки всяка гледна точка на това как ще повлияе на потока на живота ви.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Ако търсите ново приключение означава, че поемате „риск“ и е възможно да прекрачите в друг свят извън себе си. Когато навлезете в този нов свят, научавате, че има различни начини на живот и възгледи за живота, които ще ви позволят да приемете другите хора.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак Вие ​​и вашият партньор ще можете да постигнете индивидуалните си цели, без да има напрежение между вас. Докато работите заедно, вие ще се наслаждавате на предимствата на вашата обединена мозъчна сила, като същевременно не криете, че всеки от вас има уникална гледна точка.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Когато разберете мотивите си да следвате определен път, неуспехите няма да имат силата да ви обезсърчат. Вашата визия за вашето перфектно бъдеще ще ви даде сили да се изправите пред привидно огромни предизвикателства и ще ви отклони от вашите вътрешни ограничения.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Когато си позволите да изразите пълната гама от чувства на вашата емоционална палитра, хората, за които се грижите, ще разберат пълната сложност на вашата любов към тях. Потенциалът за недоразумения изчезва, когато между вас няма нищо друго освен истината на сърцето и душата ви.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Отделянето на време, за да се грижите за любимите си хора, може да бъде прекрасен начин да демонстрирате дълбочината на вашата привързаност, като същевременно се грижите за тяхното благополучие.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Използвайте интуицията си като барометър, който да ви помага да решите кое е грешно или правилно за вас. Тя може да бъде и източник на брилянтни прозрения, които ви помагат да се ориентирате в социалните сфери по-ефективно.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Щедростта, която култивирате в себе си, може да ви помогне да разпознаете щедростта в другите. Вашето изобилие ще стане явно, докато давате, за да откриете, че вашата щедрост не е изчерпала ресурсите ви. Чрез даването ще откриете, че щедростта е най-органичният отговор на изобилието и че богатството на благодарността са безценен дар.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Вместо състрадателна реч, можете да дадете на другите инструментите, от които се нуждаят, за да преследват мечтите си или да преодолеят несгодите. Любовта ви към хората, които срещате, ще бъде уместно изразена в желанието ви да се борите за правото им да бъдат щастливи.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Докато съзнателно се освобождаваме от тревогите, които иначе биха попречили на способността ни да мислим ясно и да действаме решително, можем да посветим повече от умствените и физическите си ресурси на дейностите, които ще ни позволят да постигнем желаните резултати.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Пътят към успеха не винаги е обещаващ и често може да изглежда доста неясен. Оптимизмът, който храним в себе си обаче, може да ни осигури топлина и да освети пътя ни през онези изтощителни периоди, в които всичките ни усилия срещат съпротива на всяка крачка.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 24 септември 2023

на горе