астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 18 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Ако неочакваната новина, е че не можете да промените обстоятелствата, то нека добрата бъде, че ви избирате как да реагирате.

Какво трябва да знаете за новолунието в Рак, според астролозите

Астрологичен съвет за 18 юли 2023 Съвети за поставяне на градински мебели върху изкуствена трева

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Фокусирайте вниманието върху себе си. Обърнете се навътре и си подарете искрена любов и грижа. Когато вярвате силно в себе си и се отворите към света, тогава оставете магията в живота си. Не се страхувайте да изпитвате положителни емоции, имате пълното право на тях.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Погледнете съдбата в лицето. Запитайте се, дали сте на правилното място и наистина ли правите това, което наистина искате? Да, вие правите всичко по силите си, но понякога трябва да спрете да се носите по течението и да започнете да променяте нещо.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Най-добрият лек от неприятни събития е игривостта и откритостта, Близнаци. Навлизате в нова ера в живота си и най-лесният начин да свикнете е да се насладите истински на всичко, което се случва около вас. Времето лекува, няма нищо на света, с което да не можете да се справите.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Имате двойна мисия, Раци, напоследък твърде често помагате безкористно на другите и сега е време да се погрижите за себе си, като същевременно не забравяте и за близките си. Вие постепенно се променяте и светът около вас не стои неподвижен, позволете си да правите, както сметнете за добре.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Грижете се за себе си. Човек може да свикне с всичко, дори промените да изглеждат твърде болезнени. Ако ви липсват силни усещания, опитайте се да разберете, че понякога имате нужда от време за тишина и спокойствие.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Отделете време да останете насаме със себе си и най-накрая почувствайте, че правите всичко, както трябва. Не си позволявайте, да се смятате за недостойни? Съдбата е благосклонна към вас, можете всичко, спрете да се тревожите за дреболии.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Колкото повече се тревожите, толкова повече ви се струва, че няма път напред. Не винаги ще изпитвате само положителни емоции и това трябва да се приеме. Звездите ви съветват да не си измисляте сами милиони негативни сценарии в главата си. Вместо това се заемете с наистина важни неща.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес трябва да включите твърдия ум и да изключите емоциите. Вслушайте се във вътрешния си глас – какво е правилно да направите? Може да се чувствате изгубени и сами, но наистина се огледайте, вашите близки са готови да ви подадат ръка.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Време е да се забавлявате. Починете си, пожелайте си нещо, изпейте песен, танцувайте. Вашият проблем не е, че сте неопитни, а че не си позволявате да се наслаждавате истински на живота. Отпуснете се, Стрелци.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Работили сте усилено и е време да пожънете наградите. Насладете се на прекрасния вкус на успеха, житейският ви път е озарен с лъчи на радост и топлина. Доверете се на себе си, правите всичко правилно.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Опитайте се да не се разсейвате по незначителни неща. Имате огромен потенциал, не трябва да го пилеете за безполезни неща. Следвайте сърцето си, но не забравяйте да слушате ума си, трябва да бъдат в баланс.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Ситуацията на застой не винаги е задънена улица, понякога е необходима, за да разберете къде сте направили грешка и къде, напротив, сте направили правилното нещо. Можете да променяте обкръжението си колкото искате, но се опитайте да не се разменяте с неискрени хора.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 18 юли 2023

на горе