Астрологичен съвет за 15 декември 2022 към всяка зодия

астрологичен съвет за 18 декември
Астрология

Астрологичен съвет за 15 декември 2022 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 15 декември 2022: Бъдете внимателни, не си позволявайте негативни мисли и лоши постъпки, неискреност и пристрастност. Добро отношение, добро отношение – това е, което ви трябва по житейския ви път.

Седмичен хороскоп 12-18 декември 2022

Дневен хороскоп за 15 декември 2022

Любовен хороскоп за 15 декември 2022

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 15.12.2022 според зодията

Витамин В5 – Витаминът на младостта и хормоналния баланс

Астрологичен съвет за 15 декември 2022

Астрологичен съвет за 15 декември 2022 ОВЕН

астрологичен съвет за 15 декември

Няма значение какво казват другите за вашите действия и творения. Няма значение, дали ще успеете да осъществите плана си в най-висока степен. Отдайте се на любимото си хоби, всяко творчество, към което се стреми сърцето ви. Отлична „храна“ за душата и възможност за намиране на нова опора в живота.

Астрологичен съвет за 15 декември 2022 ТЕЛЕЦ

 

астрологичен съвет за 15 декември

Понякога трябва да потънете в тишина, да отпуснете тялото и душата си, да се поглезите. Това може да бъде ароматна вана с етерични масла във вашия дом или масаж в салон. Няма значение къде ще го прекарате, но не забравяйте да организирате релаксиращ ден за себе си.

Астрологичен съвет за 15 декември 2022 БЛИЗНАЦИ

Емпатия е ключова дума за вас. Грижете се за вашите близки и роднини, станете опора за тях в труден момент. Просто бъдете близо до тези, които ви обичат, проявявайте любов и грижа. Цялата енергия, която отделяте, със сигурност ще се върне към вас стократно.

Астрологичен съвет за 15 декември 2022 РАК

Може би ви е трудно да си признаете някои неща и да изберете правилния път? Защо? Защото може да ви заболи. Но е време да направите тази трудна стъпка в името на собственото ви щастие. Просто съберете сили и действайте.

Астрологичен съвет за 15 декември 2022 ЛЪВ

Можете да постигнете всяка цел, която си поставите. Това е единственият начин да започнете деня си. Сега всичко зависи само от вашата воля за победа. Не разчитайте на никого и не очаквайте помощ. Вземете нещата в свои ръце. Без съмнение Вселената щедро ще възнагради смелите.

Астрологичен съвет за 15 декември 2022 ДЕВА

Пазете се от съмнителни запознанства и предложения. Сега можете да се доверите само на доверени лица. Не инвестирайте, не играйте и не се състезавайте. Най-примамливите предложения могат да бъдат и най-коварните!

Астрологичен съвет за 15 декември 2022 ВЕЗНИ

Не потискайте емоциите си и не се страхувайте да бъдете себе си. Това е добър съвет не само за днес, но и за всеки ден от живота ви. Можете да плачете, да се смеете, да се ядосвате и да се радвате. Можете да кажете какво мислите, да изберете своя собствен път и да не слушате другите.

Астрологичен съвет за 15 декември 2022 СКОРПИОН

Всички действия се връщат при техния източник – това е законът на Вселената. Имайте това предвид, когато сте наранени от този, който се държи зле с вас. Помнете това, дори и в пристъп на справедлив гняв, когато не желаете доброто на някого. Не обиждайте близки, колеги, непознати, дори и да го заслужават. Запазете кармата си чиста.

Астрологичен съвет за 15 декември 2022 СТРЕЛЕЦ

Всичко, което се случва, е за добро. Може би няма по-банална фраза, но е адски вярна и винаги актуална. За вас е особено важно да я запомните сега. Натрупали сте ценен опит и няма да повторите същата грешка. Благодарете на Вселената за това и вървете само напред.

Астрологичен съвет за 15 декември 2022 КОЗИРОГ

Знайте, че краят на всяко пътуване е началото на ново. Ако доскоро сте се чувствали потиснати, засегнати от емоционална умора, е време да поемете към положителното и новите хоризонти. Не се страхувайте да поемате рискове. Без съмнение Вселената ще ви подкрепи по време на вашето лично пътуване.

Астрологичен съвет за 15 декември 2022 ВОДОЛЕЙ

Поставете си конкретни цели, време е да ги приложите на практика. Може би сте обременени от обстоятелствата, в които се намирате, и от средата, която не винаги е на ваша страна. В този случай звездите препоръчват да се отървете от всичко, което ви пречи да направите крачка към ново ниво.

Астрологичен съвет за 15 декември 2022 РИБИ

Днес повече от всякога ще можете да покажете мениджърските си умения в целия им блясък. Помнете, че не сте всемогъщи и не се страхувайте да поискате помощ и подкрепа, ако чувствате тази потребност.

Съветите на световноизвестната Луиз Хей за привличане на любов

Tagged , ,
на горе