Астрологичен съвет за 16 април 2023

Астрологичен съвет за 14 април 2023

Съвет за 14 април 2023: Запомнете, че вие сте съвършено творение на природата. И нямате аналог. Не упорствайте в желанието си да приличате на някой друг.

Астрологичен съвет за 14 април 2023

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Дневен хороскоп за 14 април 2023

Любовен хороскоп за 14 април 2023

Астрологичен съвет за 14 април 2023 Ръководство: Как да си направим дрешник- организация и идеи

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Направете пауза и се вслушайте в тишината. Разходете се и едва тогава се върнете към ситуацията. Погрижете се за здравето на тялото и душата, не допускайте негативни мисли, не се занимавайте с проблеми. Определено имате нужда от повече вяра в себе си и способностите си.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Запомнете, че Вселената чувствително улавя всяка мисъл, която преминава през главата ви. Ако вече сте се убедили в силата на вътрешния глас, защо не го използвате? Би било хубаво да започнете този ден бавно, с ясни намерения и разбиране на вашите желания.

Близнаци 21 май – 21 юни

Оставете, забравете, зачеркнете! Нека миналото си остане в миналото! Просто реши да се освободиш от веригите, които оковават краката ти. Ако чувствате, че сте надраснали нещо или някого, всичко е наред. Вие сте виртуози в движение и ще намерите изход от всички безизходици.

Рак 22 юни – 22 юли

Сега, когато започвате да виждате мечтите си сбъднати, може да се почувствате малко поразително. Отделете време, насладете се на всеки момент. Слушайте какво казва сърцето ви. То е много развълнувано, днес може да има нужда от малко тишина. Уединете се и медитирайте, разходете се или направете нещо друго.

Лъв 23 юли – 22 август

Смейте се, радвайте се и празнувайте! Вселената е изпълнила вашите желания и е време да усвоите ново умение. Сега спрете да се тревожите за дребните неща и се насладете на плодовете на труда си. Заемете с каузата, към която сте толкова страстни.

Дева 23 август – 22 септем.

Загрявката за ума и тялото ще ви помогне да се справите с лекота с дразнителите. Прекарването на време с хора, които изглеждат като деца, ще бъде много полезно за вашето психическо здраве днес. Отпуснете се и се пуснете по течението.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Когато мечтаете и вярвате в успеха, Везни, се случват две неща: чувствате се по-добре, привличате ресурсите и възможностите, от които се нуждаете. Това е денят за вас. Бъдете свободни. Вероятно ще бъдете на точното място в точното време и достатъчно скоро ще знаете как да постигнете целта си. Направете си услуга, оставете стреса настрана.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Вашите ангели и водачи искат да знаете, че имате специален дар. Можете да докоснете най-тъмните части на живота и пак да бъдете осветени. Ценете вътрешната си светлина. Сега не е моментът да се поддавате на натиска. Това е моментът да поискате от вселената това, което искате. Поставете цели, които са ясни и прости.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Преминете през дигитален детокс. Съсредоточете се върху психичното си здраве, намерете комфорт в обкръжението си и вярвайте, че хората наистина ви обичат и са готови да помогнат. До любимите хора ще намерите спокойствие и ще се помирите с реалността.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Ако чувствате конфликт, седнете, помислете и намерете решение. Преодолейте го, за да продължите напред. Фокусирането върху нещо вероятно ще предизвика повече търкания, отколкото мир. Кажете точно какво имате предвид и поискайте точно това, което искате.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Опитайте се да забележите всичко, което се случва около вас. Помислете какво можете да направите по въпроса. Креативните решения ще ви издигнат още по-високо. Задавайте въпроси свободно и смело. Помнете, че цял живот се учим.

Риби 19 февр. – 20 март

Ако търсите навсякъде потвърждения за собствената си стойност, вероятно ще ги намерите на най-неочакваното място – в сърцето ви. Вашите емоции са на върха, вашите идеи са брилянтни. Не спирайте, но и не давайте всичко от себе си, за да впечатлите другите. Така или иначе, продължете напред със собственото си темпо. Вселената ви подкрепя.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 14 април 2023

на горе