астрологичен съвет за 19 март 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 13 март 2023

Астрологичен съвет за 13 март 2023: Когато признаете и оцените личната си сила, вече няма да изпитвате нужда да се чувствате по-висши или по-нисши, от когото и да е.  

Дневен хороскоп за 13 март 2023

Любовен хороскоп за 13 март 2023

Седмичен хороскоп 13-19 март 2023

Успехи, щастие и кариерно израстване през новата седмица 13.03-19.03 за 5 зодии

Освежете дома си за пролетта само за ден със 7 стъпки

Лесна рецепта за спаначена супа

Астрологичен съвет за 13 март 2023

Астрологичен съвет за 13 март 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 13 март 2023

Запомнете, че вие сте съвършено творение на природата. И нямате аналог. Не упорствайте в желанието си да приличате на някой друг. Никой човек или предмет, никое място, нямат власт над вас, защото вие сте единственият, който мисли с вашия ум.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 13 март 2023

Кой ви каза, че искате твърде много? Вслушайте се в това, което подсъзнанието ви казва. Не забравяйте, че като не изразявате чувствата си и не изразявате мислите си откровено, вие предавате себе си.

Астрологичен съвет за 13 март 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 13 март 2023

Трябва ли да работите през цялото време, за да се чувствате добре? Вашето самочувствие не се определя от вашата продуктивност. Дайте си пауза, направете ревизия на списъка ви със задачи. И вие сте човек, както всички останали!

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 13 март 2023

Водата извайва камъка. Ако чукате на една и съща врата от дълго време и никой не ви е отворил, това не е причина да си тръгнете и да спрете да опитвате. Може би точно днес всички хоризонти ще се отворят пред вас. Основното нещо, е да не се отказвате.

Астрологичен съвет за 13 март 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 13 март 2023

Неочакваните възможности могат да изплашат онези, които предпочитат ситуацията да е проста и предсказуема. Е, вие не се страхувайте! Не тъгувайте по миналото, ако романтични спомени от далечното такова ви настигнат. Нека бъдат ваше истинско вдъхновение.

Астрологичен съвет за 13 март 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 13 март 2023

Най-добре е да слушате само онези хора, които са честни с вас и не очакват това, което не можете да им дадете. За да научите повече за човек, който наскоро се е появил във вашето полезрение, трябва да надскочите обичайните въпроси.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 13 март 2023

Не бързайте. Събитията днес могат да се развиват по-бавно, отколкото бихте искали, така че си струва да бъдете търпеливи. Не се разстройвайте! Скоро ще стане съвсем ясно: всичко ще се получи по най-добрият за вас начин.

Астрологичен съвет за 13 март 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 13 март 2023

Потърсете в книгите и открийте най-добрите пътища, за да постигнете социален мир, лично просветление и добро здраве. Преодолейте ограниченията на ума и егото. Установете връзка с източника, който носите в себе си. Медитирайте редовно.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 13 март 2023

Не е необходимо да се губите из древните думи, защото истината е вечна. Само трябва да уловите смисълът им. Приемете и се грижете еднакво, както за тялото ви, така и за душата ви, и ще получете най-доброто от тях.

Астрологичен съвет за 13 март 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 13 март 2023

Чрез литература за самосъзнанието, можете да разберете как да изчистите съзнанието ви, да се научите да се контролирате и да се освободите от енергиите, които ви натоварват. Колкото повече се владеете, толкова по-успешно ще разграничавате вашите от чуждите проблеми и грешки. Само така ще бъдете себе си.

Астрологичен съвет за 13 март 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 13 март 2023

Ако успеете, да достигнете до духовната енергия, можете да постигнете невероятни висоти, за които дори не сте подозирали, че съществуват. Повишете творческите ви способности, открийте нови таланти, които по природа са ви заложени или се занимавайте с интереси.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 13 март 2023

Използвайте дихателни техники, които ви харесват, или просто дишайте. Ако умът ви се разсейва, съсредоточете се върху дишането. Използвайте визуализацията, използвайте сетивата си, ако изпитвате затруднения в дадено нещо или ви е трудно да вземете важно решение.

infomax-logo-50-15-HW Пендаровски: За да има помирение, трябва да има извинение за ролята на профашисткото правителство в София за депортирането на македонските евреи

Оценете тази статия
Tagged , ,
на горе