астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 10 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Ако възникне неприятна ситуация, вие помогнете за нейното разрешаване, сякаш сте родени за това. Помагайки на другите това ще ви накара да се почувствате много добре.

Астрологичен съвет за 10 август 2023 Зодии и интериорен дизайн

5 идеи за ароматни цветя в градината по Фън Шуй

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес знаете как да накарате другите да се чувстват като у дома си. Защо? Защото техният комфорт е наистина важен за вас. Не, не е манипулация, практично е и за вас. Вие се нуждаете от вашите приятели и партньори и те се нуждаят от вас. Това е ситуация на реципрочност. Така трябва да бъде.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Ако някой знае как да изкарате деня без конфликти, това сте вие. Това важи, както за служебните въпроси, така и за отношенията с приятели, роднини или колеги. Освен това, днес ще имате високо ниво на концентрация. Обградете с комфорт и красота.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Където и да отидете, носете химикал и хартия със себе си, за да запишете блестящите си мисли. Понякога най-простата и очевидна идея е най-добрата. Дори по-добре, обсъдете идеята с приятели или колеги. Днес те могат да ви вдъхновят.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Винаги сте имали добри обноски и инстинктивно знаете как да накарате хората да се чувстват обичани. Вашата топлина кара хората около вас да се чувстват страхотно и те ще искат да ви се отплатят със същото. Защо не им позволите? Независимо, дали търсите тяхната подкрепа или не, ще я имате.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес заемете по-добра позиция и ще предотвратите много конфликти. Променете нечий критичен поглед към света. Съсредоточете се върху това да бъдете по-мили и нежни или се упражнявайте, за да освободите част от тази енергия.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Ако лансирате нещо ново днес, не се притеснявайте – то със сигурност ще бъде успешно. Нужни са обаче малко усилия, за да се задвижи всичко. Ако нещо не върви добре, изчакайте няколко дни, всичко ще си дойде на мястото от само себе си.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Опитвате се да притиснете някого в ъгъла. Когато става въпрос за безсмислен конфликт, никой не печели. Ако просто искате да се отпуснете, потичайте или тренирайте във фитнеса. Опитайте се да заявите нуждите си спокойно и директно. Този подход гарантирано дава по-добри резултати от всеки друг.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Важно е да разпознавате вибрациите, които излъчвате, защото те влияят на хората около вас. Особено за най-близките ви. Освен това, ако не внимавате, вашите несъзнателни желания могат да ви вземат превес и да ви създадат проблеми.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Всеки има странности, но вашата не е толкова очарователна, колкото си мислите. Обърнете внимание на другите и вижте как се държат. Независимо, дали ръководите екип или стартирате проект или започвате връзка от нулата, време е да коригирате подхода си. Истината е, че трябва да сте по-гъвкави.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес сте в режим на пълна самозащита, особено когато сте изправени пред стресираща, объркваща ситуация. Въпросът е, че никой не заплашва това, което наистина има значение за вас. Опитайте се да признаете този факт. Опитайте се да се отпуснете, да се изправите пред проблема и да го разрешите.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Вие сте в страхотно настроение. Днес ще получите подкрепа за щедрото си сърце. Направете своята част, защото ви е грижа за другите хора и знайте, че само един ден добри дела ще ви помогне да осигурите по-добро бъдеще за всички, не само за вас.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Винаги сте били проницателни и чувствителни. Но днес ще имате психическо предимство, което ще ви позволи да разберете много неща, които не сте знаели дори преди ден. Не забравяйте да използвате тази повишена чувствителност.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 10 август 2023

на горе