Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   
Партньорски статии

Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   

Не е нужно да сте звукоинженер, за да разберете разликата между евтино радио и качествена стерео система, или да разберете кога звукът в дадено помещение ви пречи да общувате и да работите добре.

Трудно е да се живее в пространство, което не е оптимизирано, така че звукът да гали ухото, разговорите да са приятни и разбираеми, а концентрацията да е на ниво, в което производителността ви да бъде на най-високо ниво. Съвсем естествено е когато нямате всичко това, а всъщност, точно това е което ви трябва, да потърсите решение.

Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   

Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   

За да постигнете страхотен акустичен комфорт, ние предлагаме абсолютната новост на пазара – акустичните панели URSA Тяхната ефективност директно премахва ехото в интериорни пространства и ограничава вредното влияние на фоновия шум.

Акустични панели URSA – изолация за по-добро бъдеще

Мотото зад акустичните панели URSA има три измерения. Първото и най-важното е функцията на панелите и тяхната приложимост за осигуряване на звуков комфорт. Второто е бързо и евтино решение с мигновен резултат за интериора и с дългосрочен ефект за ограничаване на вредното въздействие върху здравето на хората. Третото е прекрасният визуален ефект за съвременното интериорно пространство.

Тези три измерения са постигат с оптимизираното използване на традиционната ръчна изработка и съвременните технологии, така че да се получи краен продукт с отлични и отличителни характеристики. Акустичните панели URSA се произвеждат ръчно в Словения, а персонализацията като визия се прави по поръчка на клиента.

Поръчайте акустичен панел оттук!

Панелите са четирислойни, като в основата стои минералната вата, която е най-доброто решение за отстраняване на ехото в даден интериор. Редом с това, панелите са създадени според всички изисквания за безопасност и по всички стандарти за производство в ЕС. Приложено можете да се запознаете с техническите им данни.

Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   

Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   

Защо звуковият комфорт е важен?

  • Постоянното излагане на шум създава редица проблеми. Многобройни изследвания са доказали, че шумово замърсяване причинява:
  • Патологични симптоми и заболявания (умора, раздразнителност, липса на концентрация, загуба на слуха…)
  • Невъзможност за творчески труд и продуктивност
  • Пълно нарушение в концентрацията
  • При търговски обекти проблеми по отношение на имиджа (особено за ресторанти). Стряскащо е, че 80% от клиентите в ресторант не се връщат втори път ако са били изложени на звуково замърсяване докато са се хранили.

Много изследователи и организации са определили количествено тези проблеми. Днес един на всеки четирима души изпитва някакъв проблем със слуха, а не са малко хората, които се оплакват от шум в ушите.

Ако работите в офис или в домашния си кабинет, ще са ви необходими средно до 20 минути за възстановяване на концентрацията след прекъсване поради шум. Едно такова прекъсване влияе и на ефективността в работния процес, а постоянна изложеност на фонов шум вреди и на когнитивните способности.

Ако не искате да ставате жертва на изброените обстоятелства, решението е URSA ACOUSTOC PANEL.

Акустичен панел URSA – звуков комфорт в затворени помещения

Техническите качества на акустичните панели ги правят подходящи за най-различни помещения. Така както можете да поставите акустичен панел в хола или всекидневната, можете да поставите такъв и в детската стая, ако детето ви свири на пиано, китара, цигулка. Още повече, панелът може да бъде с фотография на самото дете докато свири или на музикална тема, която да го вдъхновява.

Изборът на един акустичен панел URSA или на няколко за едно помещение зависи от неговата големина и особености. За малък офис кабинет обаче, един панел може да се окаже достатъчен и ще бъде страхотен подарък за бизнес партньора ви, за вашия кабинет, за този на шефа, ако като служители бихте искали да направите подарък.

Относно бройката на акустичните панели, можете сами чрез онлайн калкулатор да пресметнете бройката. Можете да прецените дали вертикален или хоризонтален панел ще е по-подходящ за интериора, а ако имате колебания, можете да се допитате до специалистите в URSA.

Извън домашната среда или офиса, акустичните панели URSA също намират широко приложение. Те могат да са отлично функционално решение за заведение за хранене, с допълнителен естетически резултат. Също ще бъдат подходящи за козметичен салон, за учебни стаи и зали, където се изучават езици, за репетиционна, за малки търговски обекти.

Навсякъде акустичните панели ще идват с техните оптимизирани технически качества и с персонализирана визия според вида интериора среда и предназначение на помещението. Достатъчно е просто да вземете решение и да (си) подарите звуков комфорт.

Поръчайте акустичен панел URSA или други продукти за изолация на нашите партньори, тук!

Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   

на горе