Ако връзката ви е „зациклила“, ето как да съживите страстта

как да съживим страстта
Любов и партньорство

Ако връзката ви е „зациклила“, ето как да съживите страстта

Можем ли да запалим любовната страст отново? След няколко години съвместно съжителство, обикновено тя е вече доста утихнала. Но, оказва се, съществуват известни трикове за съживяването на една връзка и връщането на изпепеляващата страст. Ние ще ви предложим някои от най-успешните. Поне психолозите твърдят така, а ако не вярваме на тях, тогава на кого другиго? При всички случаи нищо не пречи да опитате. Винаги е по-добре човек да действа, отколкото да стои със скръстени ръце и да чака нещата да се случат от само себе си.

Назад, към романтичното начало

Върнете се мислено назад във времето. Как се държахте един към друг в началото на връзката си? Какви неща вършехте заедно? Много двойки, които от дълги години са заедно, напълно са забравили първите трепети и страхотните интимни изживявания. Но да оставим рутината да вземе превес над романтиката си е най-сигурният начин да убием любовта. Затова не губете време, а започнете да правите нещата, които са ви влудявали в началото на връзката ви.

Това не е еднократно пътуване, а безкрайно пътешествие

Изненадайте партньора си! Може например да го посрещнете в спалнята в еротично бельо /или дори без него/. Обстановката също трябва да бъде подходяща. Може да запалите свещи или да се постараете с някоя по-специална декорация, която да създаде необходимото настроение. Тогава ще е достатъчен дори само един съблазнителен поглед за да прекарате остатъка от вечерта подобаващо.

Любов на задната седалка

Ако това е било някога вълнуващо, повторете го. Сменете спалнята със задната седалка на колата си. Ефектът от подобно преживяване е страхотен и според специалистите, ще увеличи силно желанието за интимност на двамата партньори и занапред.

Използвайте съблазнителен глас

В моментите, когато сте заедно в леглото, но половинката се е зачела например в книга, пробвайте да привлечете вниманието към себе си със съблазнителен глас. Няма значение какво казвате, просто използвайте подходящите нотки и резултатът няма да закъснее.

Tagged , ,
на горе