Най-популярните женски фантазии, за които мъжете дори и не подозират

женски фантазии
Любов и партньорство

Най-популярните женски фантазии, за които мъжете дори и не подозират

Господа, ако си мислите, че в ума на жените не се въртят палави мисли, то грешите много! Доказано е, че фантазията на жените е много по-добре развита от тази на мъжете. Техните фантазии са наистина нетрадиционни. Когато прочетете най-популярните от тях, много ще се изненадате!

Господарка

Битува мнението, че жените обичат мъжете да доминират над тях в спалнята. Но се оказва, че една от най-ярките фантазии на жените е мъжът да ги моли за задоволяване. Просто дамите искат понякога контрола да е в техните ръце.

Учител и ученик

Мечтите на мъжете за красивата ученичка и учителя са една от сцените, която присъства и женското въображение. Много често те си представят как съблазняват своя учител.

Акт с непознат

Една от най-красивите фантазии на жените, която обаче е трудно да бъде осъществена, е да имат еднократен акт с непознат. Те си представят как изведнъж се появява красив и привлекателен непознат, с който преживяват невероятно удоволствие. Това увеличава либидото им.

Тройка

Също както мъжете мечтаят да са с няколко красиви жени наведнъж в леглото, така и жените мечтаят за тройка. Именно желанието да опитат нещо различно поражда тази фантазия у тях.

Воайорство

Ако мислите, че жените не се вълнуват от това да наблюдават любовните отношения между другите, грешите. В тази своя фантазия те си представят как наблюдават през прозореца къщата на някой мъж, как в спалнята му влизат и излизат различни жени и какви са неговите интимни отношения с тях.

Насилствен акт

Това е фантазия на жените, при която те си представят как след лют скандал със своята половинка не искат дори да го прегърнат. Във фантазията им обаче той ги сграбчва, отвежда ги в спалнята, разкъсва дрехите им и пристъпва веднага към действие.

Стриптизьор

Една от сцените, които жените най-често си представят е как при тях идва стриптизьор, който танцува и само с един допир ги подлудява, a когато вече не могат да издържат на желанието, те му се предават.

Разбира се това са само една малка част от фантазиите на жените. Как продължава класацията, оставяме да прецените вие!

на горе