9.07.2024: Четири зодии ще започнат да сбъдват мечтите си

9.07.2024: Четири зодии ще започнат да сбъдват мечтите си
Астрология

9.07.2024: Четири зодии ще започнат да сбъдват мечтите си

9.07.2024 Меркурий прави секстил на Юпитер, носейки напредък и сбъдване за четири конкретни зодиакални знака, готови да получават важни съобщения от Вселената.

Тъй като Меркурий, планетата на комуникацията, се свързва с Юпитер, планетата на късмета и растежа на 9.07.2024, хората могат да очакват да видят промени в личния и професионалния си живот, вкоренени в разширяване и просперитет. Секстилите позволяват на талантите на хората да текат лесно, без явно чувство на натиск. Секстилите ни позволяват да се движим по течението, стига да работим за култивиране на конкретни области от живота си.

Този конкретен транзит на 9.07.2024 представлява шанс да разберете по-добре ежедневните подробности за нещо, което сте научили преди. Преди може би само концептуално сте разбирали значението. Сега имате по-добро разбиране на концепциите, върху които работите, по практически начин, което означава, че е време да предприемете действие и да посеете семената на промяната.

Ето кои зодиакални знаци започват да сбъдват мечтите си от 9.07.2024:

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Когато Меркурий е в секстил с Юпитер на 9.07.2024, зодиакалните представители на Близнаци могат да очакват промени, свързани с напредък на договори или преговори. Това може да означава успешно посредничество за нова позиция на работа или оферта за работа, която сте се надявали да намерите.

Извън професионалния свят, Близнаците също могат да получат предложения за различни социални възможности на 9.07.2024, като организиране на дати или среща с нови хора на събитие в мрежа.

Без значение каква форма приемат тези нови връзки на 9.07.2024, Близнаците трябва да съберат дара на добрата комуникация и откритото себеизразяване през това време и да видят какво им идва. Моментът, в който Меркурий секстилира Юпитер, предоставя възможност на Близнаците да говорят с хората на по-дълбоко ниво, така че те могат да очакват да видят растеж и хармония във всичките си взаимоотношения.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

За Стрелец Меркурий секстил Юпитер на 9.07.2024 може да донесе голям късмет в сферата на любовта и романтиката. Това може да изглежда като сближаване с някого, когото вече познавате, пробив в съществуваща връзка или възстановяване на връзката със стар приятел, с когото сте загубили връзка.

Възползвайте се на 9.07.2024 от всички топли, любящи вибрации, които идват към вас, но не забравяйте, че въпреки че връзките ви цъфтят, предизвикателствата все още могат да се появят. Грижете се за отношенията си по начини, които ви служат и не забравяйте да слушате внимателно какво се казва в разговор с любимите хора.

Този секстил на 9.07.2024 може да се разглежда като начин за премахване на бариерите, които са ви спирали или са ви държали в същия модел на поведение, който вече не ви служи. Обърнете внимание на хармонията на връзките си с другите и оставете всички красиви предимства на приятелствата и партньорствата да разширят и подобрят душата ви.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Везните могат да очакват да видят подобрение в професионалния си свят на 9.07.2024, тъй като Меркурий е в секстил с Юпитер. Те трябва да впрегнат тази енергия, като поискат по-добри условия на работа, независимо дали това означава да поискат повишение или да направят стъпки за свързване с други хора във вашата организация.

9.07.2024 е добър ден за правене на положително въздействие или впечатление на срещи, така че не се страхувайте да се изправите и да изразите мнението си: Вселената ви пази.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

За Лъвовете Меркурий секстил Юпитер на 9.07.2024 включва взаимоотношения с други хора, както приятели, така и колеги. Това е чудесна възможност да хвърлите широка мрежа и да видите какво хваща.

На 9.07.2024 може да откриете, че печелите известно уважение сред колегите си, особено по време на групови проекти. Този момент може да доведе до повишения, ако семената, които сте засадили на работа, са вкоренени в плодородна почва и са гледани с любов.

Докато тези четири знака могат да очакват да видят положителни резултати на 9.07.2024, тъй като Меркурий е в секстил с Юпитер, те също трябва да са наясно с рисковете.

Има възможност да се пренапрегнат и пренапрегнат поради повишената им интуиция през това време.

Както при всяка промяна, винаги е добър подход да държите краката си на земята, докато посягате към звездите на 9.07.2024. Съзнателното култивиране на тези области ще доведе до зелен растеж, тъй като това са значителни преходи, които имат огромно значение за вас и движението нагоре, което можете да постигнете.

Tagged
на горе