8 интересни идеи за коледна украса 2022

Интересно Празници

8 интересни идеи за коледна украса 2022

Коледа е най-доброто време от годината. Време на празничен дух, подаръци, веселие, прегръдки и блясък.

Да направите коледна украса е добър повод да покажете собствените си идеи.

Нека из целия дом се чувства духът на коледното настроение!

За да създадете емоции и настроение, украсете всяко кътче на своя дом – антрето, ъглите, тавана, масата, етажерките, стените или камината. Нека навсякъде да грейне светлина и снежна украса, очаквайки чудото на Коледа!

Ето и нашите 8 интересни идеи за коледна украса

Каква е тенедецията за Коледа 2022?

Кои са цветовете на Коледа за тази година?

Неутралните и естествени цветове

Метално сребристо и метално златисто

Сребриста и златиста украса е много популярна за Коледа

Нюанси на зеленото

Зеленото се асоциира с трева и листа като природни елементи и се предпочита за украса

Розовото и нежно синьото

Те са романтични и доста необичайни цветове за коледния декор, но са в тенденцията за 2022 година.

Неутрални и естествени цветове

Разходка в гората, особено ако вали сняг, ще бъде вдъхновение за тазгодишната коледна украса. Съберете шишарки, борови клонки, лешник, орех и др. и поставете в купи, чаша или буркан на масата или етажерката, дори и в банята. Те са подходящ декор за всяко място в дома.

Използвайте красиви неутрални цветове и естествени природни материали за декорация, които са важна тенденция за 2022 година.

Нека бъде светлина!

Зелено и златно! Перфектна комбинация. Увийте коледните лампички около вечнозелени клонки и така ще създадете топлина и уют. Те блестят в бяло, жълто и приличат на злато, което е перфектна комбинация за зелените клонки. Може да запалите обикновени свещи или ароматни коледни свещи, които ще внесат не само приятна зимна атмосфера, а също аромат на бор и евкалипт у дома.

 Украса с коледни сладки

Най-хубавото на Коледа са коледните сладки и курабийки. Не всеки може да пече джинджифилови бисквитки или канелени сладки, които да пълнят дома с аромат. Но може да купите готови и да ги сложите в красива коледна купа на масата. Поставете и в по-малки купички на различни места в къщата и така всеки ще може да си вземе, когато минава покрай тях. Домът ви ще ухае прекрасно и ще имате празнична украса!

Коледни чаши

Извадете коледни чаши, които сте си купили или са ви подарили и ги поставите на подходящи места из дома. Така лесно ще си направите коледна украса без да влагате излишни средства.

Коледни възглавнички

Украсете дивана в хола, спалнята или кухнята с весели коледни възглавнички, за да съдадете празничен дух! Може да използвате зелени, червени и бели възглавнички, които са цветовете на Коледа.

Подаръци за украса

Всички обичат подаръците, които са много красиви и като декорация.

Поставете подръци на различни места из дома си, те ще внесат много радост и коледно настроение.

Снежинки

Снежинките са най-популярната коледна украса.Те са играчки за елхата, изрязани от хартия за прозорците, висящи от полилея или светещи снежинки.

Коледна звезда

Коледната звезда е прекрасно цвете, което може да купите от всякъде и да внесете естествена красота в дома си. Тя има ярки червени цветове и зелени листа, които са и цветовете на Коледа. Има коледни звезди с розови и бели цветове, които също са много интересни и оригинални за декорация.

Има хиляди идеи за коледна украса, но най-важното е вие сами да носите настроение и заедно с вашите близки да посрещнете светлите празници задружно и с любов.

25 Декември-един от най-големите Християнски празници

КОЛЕДНИ МЕДЕНКИ

Свята Коледа

Tagged , , , , , ,
на горе