21 тайни на Девите
Астрология

21 тайни на Девите

Кои са тези 21 тайни на Девите, които ги правят толкова загадъчни и привлекателни? Замисляли ли сте се какво прави Девите толкова специални хора? Всеки знае, че представителите на тази зодия имат много високи стандарти, но имат и много други черти, за които мнозина не знаят.

Днес ще ви запознаем с малка част от тайнствената природа на тези будещи любопитство същества, като ви разкрием 21 тайни на Девите

 

21 тайни на зодия Овен

21 тайни на зодия Телец

21 тайни на Девите

№ 1: Думите на Девата не се разминават с делата.

21 тайни на Девите: Девите винаги правят това, което казват. Те си поставят цели и не се отклоняват от курса, за да постигнат желания резултат.

№ 2: Девата умее да формулира задачи и да намира решения на сложни проблеми.

21 тайни на Девите: Девата е интуитивен и аналитичен мислител, който проверява всичко, за да й помогне да разреши проблемите. Методичният ум на Девите им позволява винаги да намират точното решение.

№ 3: Девата се дразни от непохватни хора, които си вършат „през пръсти“ работата.

За Девата е трудно да се примирява с глупави и некадърни похвати. Тя трябва да се сдържа, за да не им нанесе унизителна критика.

№ 4: Девата е много чувствителна, но трудно се забелязва.

Девите са много емоционални и чувствени, но това не е очевидно за всички. Те чувстват всичко твърде дълбоко и не искат да споделят чувствата си, с когото и да било.

№ 5: Девата е перфекционист, стремящ се към идеала.

21 тайни на Девите: Девите са много мотивирани да постигат цели и поставят високи изисквания към себе си. Но в същото време вдигат летвата толкова високо, че понякога могат да си навредят.

№ 6: Девата има приключенска страна, която повечето хора не разбират.

Докато Девите са известни с това, че са интровертни в сравнение с други зодиакални знаци, те показват дивата си страна на близки приятели, но от време на време.

21 тайни на Девите

№ 7: Девата е скептик, който трудно се убеждава без доказателства.

Девата не прави заключения въз основа на слухове и клюки. Тя проверява всякаква информация през вътрешен филтър и разчита на ясни и безспорни доказателства, за да взема решения.

№ 8: Девата има необикновен ум.

21 тайни на Девите: Девите мислят много за живота и с готовност научават всичко ново.

№ 9: Девата предпочита да прави това, което обича пред забавлението.

На работа Девите са ценени, тъй като често поемат лъвския дял от отговорностите и се справят отлично с тях. Трудолюбието е една от страхотните черти на Девата.

№ 10: Надеждността и отговорността са в кръвта на Девата.

Девите са дисциплинирани и точни. Те никога не си позволяват да закъснеят, без да разберат важността на събитията. Девите идват навреме, както на планиращата среща, така и на купона, както на важна бизнес среща, така и при родителите си на обяд.

№ 11: Девата знае как да си държи устата затворена.

21 тайни на Девите: Трудно е да се изтръгне информация от Девата, докато тя самата не пожелае да я сподели. Мълчаливостта и известна тайна са специална черта на характера на Девите, която им позволява да бъдат една крачка пред своите конкуренти.

№ 12: Девата се тревожи много.

Девите не знаят как да изключат мозъка си, затова се тревожат през цялото време. Би било добре да успокоят мислите си и да се отпуснат.

№ 13: Девата обича с цялото си сърце, но избягва конфликтите.

Когато Девата има разногласия с партньора си, те рядко възникват по нейна вина. Девите знаят как да потушат в зародиш зараждащото се напрежение.

21 тайни на Девите

21 тайни на Девите

№ 14: Девата не позволява да бъде използвана и не се страхува да каже „не“.

Девата цени спокойствието и тишината. Но, ако се опитате да я притиснете, тя никога няма да се откаже от мнението си.

№ 15: Девата мрази да бъде критикувана.

21 тайни на Девите: Девата не обича, когато другите намират грешки в нейните решения. Смята, че не е длъжна на никого да се отчита за живота си.

№ 16: Девата знае как да използва авторитета си, за да постигне резултати.

Понякога Девата обича да командва хората, за да ги накара да свършат добра работа. Следователно Девите са отлични, ефективни лидери.

№ 17: Девите са привлечени от амбициозни, самоуверени и умни хора.

Не можете да съблазните Дева с красив външен вид. Само амбицията, самочувствието и интелигентността могат да я привлекат.

№ 18: Девата може да изглежда студена, но просто се страхува да говори за личния си живот.

За хората, които не влизат в най-близкия кръг на Девата, тя може да изглежда отдръпната и отчуждена. Всъщност, тя просто не знае как да се отвори на първия.

№ 19: Девата умее да контролира емоциите, но понякога изпуска нервите си.

Отстрани може да изглежда, че Девата не се дразни от нищо, но тя просто знае как да се контролира. Тя просто предпочита да решава проблемите сама.

21 тайни на Девите

№ 20: Девата обича реда.

Девите са много организирани и обичат да виждат ясно всички свои планове и графици. Те не търпят хаос и безпорядък.

№ 21: Девата цени истинските приятели и никога няма да ги предаде.

21 тайни на Девите: Девите не принадлежат към онези хора, които бързо се сближават с нови познати. Но в името на близки приятели те са готови на всичко.

21 тайни на Раците

21 тайни на Лъвовете

Tagged , , ,
на горе