10 признака, че сте открили своя мъж и не трябва да го изпускате

10 признака че сте открили своя мъж
Любов и партньорство

10 признака, че сте открили своя мъж и не трябва да го изпускате

Излизате с някой и се чудите дали може да разчитате на дълги и трайни отношения. Разбира се, пълни гаранции не съществуват, но все пак има някои признаци, които могат да ви подскажат, че с този човек е възможно да свиете семейно гнездо. Ето кои са те:

1. Можете да стоите близо един до друг дълго време, без да си кажете нито една дума. И не защото няма какво да кажете, а просто защото усещането за щастие, което ви обзема, е напълно достатъчно.

2. Когато говорите с него, не е нужно да създавате „филтри“, така че да избягвате нежелани теми. Причината е, че всичко, което казвате, ще бъде разбрано правилно и няма да бъде използвано срещу вас.

3. Водите важни и сериозни разговори до късно през нощта.

4. Прекарвайки деня на различни места, забелязвате неща, които със сигурност ще се сторят интересни на половинката ви и ще служат като повод за приятен разговор вечерта.

5. Самата мисъл, че може да се наложи да живеете дълго с този човек, изпълва душата ви с тиха радост и щастие.

6. Никога не мислите, че обаждането на любимия по телефона може да е напълно неподходящо или нетактично. Тоест, връзката ви придобива определен приоритет пред рутината на живота. И често се случва така, че точно когато си мислите да му се обадите, той ви звъни пръв.

7. Когато любимият не е до вас, вие си лягате с любимата му риза и поставяте мобилния близо до възглавницата.

8. Той обича да се снима с вас винаги и навсякъде. Нещо повече, дори непознати, гледайки вашите снимки, веднага разпознават, че сте влюбена двойка, а не само познати.

9. Правите всичко възможно да обзаведете домашното си гнездо колкото може по-комфортно, както и полагате усилия да го зарадвате с любимата му храна. А той от своя страна разбира и оценява това и се опитва да ви угоди с всякакви дребни неща.

10. Дори самата идея, че в даден момент от живота можете да се събудите до друг човек сутринта, ви се струва абсурдна, зловеща и нереална.

Ако разпознавате себе си в поне половината от горните твърдения, може да сте спокойни – вероятността за щастлива развръзка в отношенията ви с този мъж е огромна.

Tagged , ,
на горе