знаци че е влюбен
Любов и партньорство

10 знака, че той е влюбен във вас

Мъжете могат да правят комплименти, дори открито да ви уверяват в любовта си и да дават различни обещания. Как да разберете, че това не са празни думи и че вашият избраник изпитва истински чувства?

Делата, а не думите, говорят най-ясно за това. Изключете слуха си за известно време и погледнете отблизо как се отнася той към вас. Ето 10 признака, че е влюбен.

Дребни детайли, които разкриват много

Постоянни въпроси

Ако един мъж продължава да ви задава с интерес въпроси, дори и да се срещате от известно време, значи той е влюбен. Иска разговорът да продължи и се интересува от всичко, свързано с вас.

Поведението се променя във ваше присъствие

Ако вашият избраник се държи странно, когато сте заедно, това показва неговите чувства. Най-вероятно той иска да ги скрие, затова може да изглежда малко нелепо.

Усмивката му

Друг положителен знак е усмивката му. Дори мъжът да е срамежлив, той неволно се усмихва при вида на жената, която харесва. Ако в същото време той все още поддържа зрителен контакт, тогава можете да бъдете сигурни, че се интересува от вас със сигурност.

Случайни докосвания

Докосва ли ви от време на време? Това е един от най-важните признаци. Мъжът не може да преодолее желанието да докосне жената, която харесва. Ако той търси оправдание, за да ви докосне, значи определено е влюбен.

Помни всичко, което му казвате

Фактът, че мъжете не помнят добре дати и други подробности са известни на всички. Ако мъжът помни всичко, което е важно за вас, значи е влюбен. Представителите на силния пол няма да си правят труда да запомнят излишни дребни неща за жена, към която са безразлични.

Помага ви

Помощта му надхвърля приятелската – готов да ви свърши работата, за да е наоколо повече време, постоянно се опитва да ви улесни. Това е ясен знак за любовта на мъжа.

Не използва смартфона си, когато сте наоколо

Ако е така, значи сте по-важни за него от всичко друго. Той се опитва да ви обърне повече внимание и игнорира останалите неща.

Готов е да ви слуша дълго време

Дългосрочното слушане на женското бърборене не е типично за мъжете. Ако вашият човек е готов да ви слуша дълго време, това е показателно.

Гледа ви в очите

На тази основа човек може да разбере какво чувства – влечение или любов. Ако погледът му се опитва да ви срещне, заключението е очевидно.

Споделя плановете си

Мъжете рядко планират своите действия. Но ако той обсъжда планове за бъдещето, тогава той вижда потенциал във вас.

Tagged ,
на горе