Топ идеи за носене на очна линия
Здраве и красота

Топ идеи за носене на очна линия

От вида на течната очна линия до знойната и размазана, тя е един от най-популярните и универсални козметични продукти, намиращи се в чантите с гримове на всеки. Работата е там, че толкова много от нас са свикнали с конкретен начин на носенето й толкова дълго, че пропускаме малко сериозна креативност, когато става въпрос за използване на нашите очни линии в пълния им потенциал.

Ако имате нужда от помощ, за да започнете, ние се спряхме на професионални гримьори за техните най-добри съвети за грим за включване на цветна очна линия в рутината ви, без да се чувствате прекалено завладяващи – както и визия, която можете да пресъздадете у дома.

 

Топ идеи за носене на очна линия

1.Неонова 

очна линия
Топ идеи за носене на очна линия снимка: pinterest

Неоновата очна линия може да не е първото нещо, за което се сещаме, но след като видяхме тази визия на линията, това със сигурност е нещо, което ще подхранва нашата креативност от тук нататък. За да пресъздадете това, използвайте течна линия или гел очна линия с наклонена четка, за да сте сигурни, че ще получите перфектното движение в края. Забележете как очната линия започва от вътрешната област на очите и след това се връща към външната линия на миглите за абстрактно усещане, което е много готино.

2.Многоцветна муза

Покажете любимите си цветове на вашата очна линия, като носите различни нюанси в горната и долната част на очите. Това ви дава възможност да експериментирате с различни комбинации от цветове и може да накара очите да изпъкнат. Ако искате повече от ярки цветове, продължете и поставете лайнера с ярък цвят на сенки отгоре.

3.Червена

очна линия
Топ идеи за носене на очна линия снимка: pinterest

Червената очна линия може да е неочакван цвят, но въпреки това изглежда толкова добре на очите и може незабавно да подобри всеки грим. Можете да използвате молив или кремообразна формула за това и опитайте да нарисувате крилото първо върху външните ъгли за по-удобно нанасяне на върха.

4.Опушена 

очна линия
Топ идеи за носене на очна линия снимка: pinterest

Когато се използва очна линия за рамкиране на формата на окото, това е чудесен начин да накарате очите си да изпъкнат, а този шоколадовокафяв цвят изглежда красиво както на горната, така и на долната линия на миглите. Размазването на формулата с четка или пръсти добавя по-драматичен ефект, ако искате да подобрите визията си с очна линия само с едно докосване.

5.Само на върха

Нанасянето на очна линия само върху горната линия на миглите помага да се дефинира окото и също така работи добре, ако очната линия в долната част е твърде много за вас или има тенденция да се размазва.

6.Кралскосиньо

Визиите с очна линия с водна линия могат да приемат всякакви форми на цветове и ние харесваме тази кралскосиня версия. Синьото е страхотен нюанс за носене, като се има предвид, че много хора са склонни да избягват пълноценен вид сенки за очи, когато тепърва започват да експериментират с цвят. Можете да направите линията толкова тънка или дебела, колкото желаете, и не забравяйте да завършите с много от любимата си спирала за гъсти, дълги мигли.

7.Колкото по-ярко, толкова по-добре

очна линия
Топ идеи за носене на очна линия снимка: pinterest

Дръзкият, свеж цвят, смесен с малко блясък върху клепачите, е прекрасен, особено яркият прасковен тон, показан тук. Нанесете вашата блестяща очна линия върху клепачите и до веждата, след което завършете, като нанесете какъвто и да е цвят молив, който желаете.

8.Абстрактен вид

Абстрактният вид на линията се предлага във всякакви форми и размери и този пример за това как можете да я превърнете в изкуство е идеален за извеждане на нещата на следващото ниво. Нанасянето й във фини форми носи деликатен баланс и може да ви помогне да изпъкнете очите си.

Тези идеи за нанасяне на очна линия са стилни и дръзки. Няма как да останете незабелязани с тях.

Tagged , ,
на горе